Master of Arts Opleiding in Belgrado in Servië

Top Graduate Studies in Belgrado in Servië 2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Servië (Servisch: Србија, Srbija) is een land gelegen in de Balkan, in Zuid-Europa. Tijdens de zomer toeristen graag hun tijd in Belgrado en genieten van de natuur van de vele nationale parken in het hele land. De meeste Europese burgers hebben geen visum voor het invoeren van Servië.

De grootste stad, Belgrado is ook de hoofdstad van Servië. Het is ook de een van de grootste in Zuidoost-Europa en heeft een bevolking die in de buurt van 2 miljoen mensen. Het is een metropool die een boeiend nachtleven, grote cultuur en architectuur heeft.

Masters of Arts (M.A.) in Belgrado in Servië

Lees meer

Master Of Arts In De Wet

John Naisbitt University
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Servië Belgrado

Deze studie vormt de voortzetting van de opleiding van studenten van geaccrediteerde opleidingen van undergraduate studies in de Rechten en Veiligheid, en Bestuurskunde. [+]

Deze studie vormt de voortzetting van de opleiding van studenten van geaccrediteerde opleidingen van undergraduate studies Recht en Veiligheid, en Bestuurskunde.

Degree (academische titel)

Master of Arts in de Rechten

Inschrijving

De kandidaten in aanmerking voor toepassing op de master studies hebben een bachelor's degree ontvangen van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en de voormalige faculteit Bestuurskunde, evenals studenten die bachelor's degree van hebben ontvangen: - Faculteiten der Rechtsgeleerdheid, het openbaar bestuur, politiek-recht en -Business studies, - faculteiten van Veiligheid, - faculteiten Politieke wetenschappen, - Faculteit der veiligheid op het werk, - Militaire Academie, - Police Academy of andere soortgelijke faculteiten met studies voor vier jaar (240 ECTS) uit Servië en buitenland, waaronder studenten die zijn afgestudeerd aan gespecialiseerde professionele studies met vergelijkbare faculteiten van de sociaal-humanistische wetenschappen, want er is een behoefte van de examens erkenning.... [-]


Meester Van Kunst En Vormgeving

John Naisbitt University
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Servië Belgrado

Het belangrijkste doel van de Master of Arts and Design opleiding aan de Faculteit Kunst en Vormgeving, is de ontwikkeling van kennis, de uitvoering en de ontwikkeling van de artistieke vaardigheden van studenten door middel van de Meester werk. Met de hulp van een mentor, studenten ontwikkelen hun wetenschappelijke en artistieke vaardigheden door middel van lezingen, workshops, studiereizen en diverse presentaties. [+]

Het belangrijkste doel van de Master of Arts and Design opleiding aan de Faculteit Kunst en Vormgeving, is de ontwikkeling van kennis, de uitvoering en de ontwikkeling van de artistieke vaardigheden van studenten door middel van de Meester werk. Met de hulp van een mentor, studenten ontwikkelen hun wetenschappelijke en artistieke vaardigheden door middel van lezingen, workshops, studiereizen en diverse presentaties.

Studie-programma is een twee-semester interdisciplinaire theoretische voortzetting van undergraduate studies aan de Faculteit Kunst en Vormgeving, gericht op het verwerven van de nodige opleiding voor dieper begrip van de postulaten en normen op het gebied van de hedendaagse kunst en design, en creatieve fenomeen en hun veranderende door middel van creativiteit, in lijn met de moderne technologische of visuele eisen van de markt.... [-]


Online Master Of Arts Graad Nieuwe Media Design

Belgrade Metropolitan University
Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Servië Belgrado

Eén jaar / 60 ECTS, aangeboden in-class alleen [+]

CURSUSSEN ontwerp van nieuwe MEDIA

Eén jaar / 60 ECTS, aangeboden in-class alleen

Cursussen (8 ECTS elk): AD426 interactieve installatie en de visuele ruimte Interventies AD441 Film en Video Componeren AD521 Programmering van Beeldende Kunsten Electieve AD535 Ontwerp unieke gebruikers ervaring AD446 Creativiteit op Mobile Application MSc Thesis (12 ECTS) Keuzevakken (8 ECTS elk):

Electieve 1: Een van de volgende cursussen:

AD527 3D Modelling en Animatie AD531 Video in New Media AD450 Dramaturgie van Short Video en Animated Formulieren [-]