close

Filters

Resultaten weergeven

MA's in Scheepvaartmanagement 2021

Het behalen van een Master of Arts (MA) is voor veel studenten een topdoel bij hun voorbereiding op hun professionele leven. De prestatie komt met het voordeel van expertise in een bepaald vakgebied en kan leiden tot tal van nieuwe banen. Over het algemeen is een masterdiploma noodzakelijk om een ​​doctoraatsopleiding te volgen. Wat is een MA in Shipping Management? Het is een voorbeeld van… Meer informatie

Het behalen van een Master of Arts (MA) is voor veel studenten een topdoel bij hun voorbereiding op hun professionele leven. De prestatie komt met het voordeel van expertise in een bepaald vakgebied en kan leiden tot tal van nieuwe banen. Over het algemeen is een masterdiploma noodzakelijk om een ​​doctoraatsopleiding te volgen.

Wat is een MA in Shipping Management? Het is een voorbeeld van het bevorderen van onderwijs dat is ontworpen om studenten de kennis te geven die ze nodig hebben om te navigeren op het gebied van verzendbeheer. Klassen bouwen solide basis in scheepvaarttechnologie, maritiem recht, verzekering, maritieme economie en risicobeheer. Holistisch bestuderen studenten de moderne commerciële scheepvaartproblemen grondig. De scheepvaartsector is veeleisend en zeer concurrerend, dus deze programma's zijn bedoeld om studenten grondig voor te bereiden op hun toekomstige loopbaan.

Geleerden kiezen om een ​​groot aantal redenen om een ​​MA in Shipping Management te volgen. In de eerste plaats vinden allen die de bul voltooien dat ze worden geconfronteerd met meer keuzes in hun loopbaan. Het hebben van een opleiding maakt het vinden van promotie- en promotiemiddelen veel gemakkelijker.

De kosten van deze cursus variëren met de instelling. Het is belangrijk voor toekomstige studenten om de financiële aspecten van de opleiding en de programmacomponenten te onderzoeken. Zoek naar lessen die relevante informatie bevatten voor uw onderwijsdoelen.

Afgestudeerden vinden werk op een aantal gebieden zoals internationale handel, internationale scheepvaart, binnenlandse scheepvaart en scheepsbeheer. Oud-studenten worden vaak ingehuurd als managers, opzichters en coördinatoren van verschillende afdelingen. Veel gradiënten worden gebruikt bij risicoanalyse, verliesanalyse, binnenlandse gebieden, logistiek en verkoopsectoren. Binnenlandse en internationale bedrijven zoeken en werven opgeleide individuen voor open posities.

Veel internationale opties zijn verkrijgbaar bij een groot aantal universiteiten. Online instructie is een geweldig alternatief voor mensen die meer flexibiliteit, keuze of toegang willen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
LSBF Singapore
Singapore

Verbeter uw carrière op het gebied van logistiek en supply chain management met ons masterprogramma dat u helpt zakelijke uitdagingen te analyseren en deze effectief op te los ... +

Verbeter uw carrière op het gebied van logistiek en supply chain management met ons masterprogramma dat u helpt zakelijke uitdagingen te analyseren en deze effectief op te lossen. Ons programma, Master of Arts in Logistics & Supply chain management, is toegekend door de University of Greenwich, een van de beste universiteiten ter wereld. -
MA
Voltijds
Deeltijd
13 - 18 maanden
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op