MASTERSTUDIES

Masters of Arts (M.A.) in Componeren in de Verenigde Birmingham Verenigd Koninkrijk

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Samenstelling als een academisch onderwerp richt zich op het creëren en opstelling van originele muzikale scores. Kiezen voor compositie te studeren kan leiden wetenschappers helpen om de werkgelegenheid in de podiumkunsten als podium producenten, in de academische wereld als muziek leraren of professoren, of zoals muziekuitgevers of critici.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Birmingham is de thuisbasis van zes universiteiten, grootste voortgezet onderwijs universiteit in het Verenigd Koninkrijk, drie business scholen en drie religieuze hogescholen. Het is geen wonder het is de tweede meest bevolkte Britse stad, met uitzondering van Londen.

Top MA Opleiding in Componeren in de Verenigde Birmingham in UK

1 Resultaten in Componeren, Birmingham Filter

MA in muziek

University of Birmingham - College of Arts and Law
MA
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

De Music MA is een flexibel programma dat is ontworpen om tegemoet te komen aan mensen met een breed scala aan interesses en specialismen. Het wordt opgevat als een 'volgende ...

Lees meer