$close

Filters

Resultaten weergeven

3 Master of Art Programma's in Russische studies 2023

Veel studenten kiezen voor een Master in de Russische Studies om hun winstpotentieel te bevorderen, een goede concurrentiepositie voor een grotere kans op een baan, en om voorbereid te zijn toegenomen wereldwijde aanwezigheid Rusland in de internationale betrekkingen te voeren. Dus gewoon wat is een MA in het Russisch Studies? Dit programma is bedoeld voor studenten om een ​​verbeterde kenni… Meer informatie

Veel studenten kiezen voor een Master in de Russische Studies om hun winstpotentieel te bevorderen, een goede concurrentiepositie voor een grotere kans op een baan, en om voorbereid te zijn toegenomen wereldwijde aanwezigheid Rusland in de internationale betrekkingen te voeren.

Dus gewoon wat is een MA in het Russisch Studies? Dit programma is bedoeld voor studenten om een ​​verbeterde kennis van de Russische cultuur te krijgen met behulp van een verscheidenheid aan disciplines, zoals geschiedenis, literatuur, taal en sociale wetenschappen. Cursussen in dit programma bestrijken een breed scala aan onderwerpen, van de moderne Russische cultuur, taal lezingen, om lessen te bespreken Russische film en de samenleving. Deze intensieve curriculum zorgt voor een goed geïnformeerde afgestudeerde die is goed thuis in alle aspecten van de Russische geschiedenis en identiteit.

Het verdienen van een master's degree in de Russische studies kan meer dan vergroot kansen op werk en een grotere beloning betekenen.Afgestudeerden met deze geavanceerde graad winst verbeterd onderzoek en analytische vaardigheden, evenals een meer cultureel begrip van Rusland.

De kosten van het ontvangen van een Master of Arts in de Russische Studies kunnen variëren, afhankelijk van voorafgaande academische prestaties van de student, de universiteit 's collegegeld tarieven, en de lengte van het programma. Als het tussen de één tot drie jaar kan duren om een ​​MA in het Russisch Studies verdienen, worden de studenten aangemoedigd om hun potentieel de school rechtstreeks te contacteren om een ​​beter inzicht in de kosten van hun geavanceerde graad krijgen.

Met een master's degree in de Russische studies, kansen op werk zijn beschikbaar om te werken met diplomatieke agentschappen, internationale organisaties, of in musea en bibliotheken. Veel afgestudeerden kiezen om les te geven op universiteiten en hogescholen, op Russische scholen, of om onderzoeksprogramma's met andere academische organisaties draaien. Andere alumni kunnen ervoor kiezen om hun diploma te gebruiken bij adviesbureaus of media verenigingen.

Het nastreven van een Master in het Russisch Studies kan online worden gedaan, waardoor studenten naar school te gaan en hun locatie ontvangt een geavanceerde graad maakt niet uit. Bent u geïnteresseerd in het creëren van meer werkgelegenheid, terwijl uitbreiding van uw kennis van de Russische cultuur zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Helsinki
Helsinki, Finland

Het masterprogramma in Russische Studies aan de University of Helsinki is een tweejarig multi- en interdisciplinair programma, dat je helpt om globaal te denken. We richten on ... +

Het masterprogramma in Russische Studies aan de University of Helsinki is een tweejarig multi- en interdisciplinair programma, dat je helpt om globaal te denken. We richten ons op Rusland als een vitale speler in wereldwijd gedeelde uitdagingen. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
aug 2024
04 jan 2024
Campus
 
Leiden University
Leiden, Nederlanden

Dit programma verkent Rusland en de Euraziatische wereld vanuit het perspectief van taal, literatuur en cultuur, of politiek, geschiedenis en economie.

Dit programma verkent Rusland en de Euraziatische wereld vanuit het perspectief van taal, literatuur en cultuur, of politiek, geschiedenis en economie. -
MA
Voltijds
Engels
sep 2023
01 apr 2023
Campus
 
University of Tartu
Tartu, Estland

De masteropleiding biedt kennis en vaardigheden in een moderne of klassieke taal en cultuur.

De masteropleiding biedt kennis en vaardigheden in een moderne of klassieke taal en cultuur. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
aug 2023
15 mrt 2023
Campus