Master of Arts Programma in Irkutsk in Rusland

Beste MA's in Irkutsk in Rusland 2018

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Gelegen in het Irkoetsk Oblast van Rusland is Irkoetsk stad, die een bevolking van ongeveer 600.000 mensen heeft. Irkoetsk heeft 6 universiteiten en een aantal particuliere hogescholen met een meerderheid van de student met als hoofdvak science studies.

MA Programma's in Irkutsk in Rusland

Lees meer

MA: Lerarenopleiding

Irkutsk State Linguistic University
Campus Voltijd September 2018 Rusland Irkutsk

IGLOO biedt de volgende gebieden: theorie en praktijk van het onderwijzen van interculturele communicatie in multi-etnische en multiculturele omgeving, literatuuronderwijs [+]

MA: lerarenopleiding

&nbsp

IGLOO biedt de volgende gebieden: theorie en praktijk van het onderwijzen van interculturele communicatie in multi-etnische en multiculturele omgeving,literatuuronderwijs, informatsialnye technologie in de lerarenopleiding.

&nbsp

Diploma: Master van de lerarenopleiding PROFIEL FOCUS Theorie en praktijk van het onderwijs aan Interculturele Communicatie multi-etnische en multiculturele omgeving Studenten het bestuderen van de theorie van de communicatie, nationale en culturele verschillen in conflict-vrije constructie van communicatief discours linguodidactic basis van het onderwijzen van het Russisch als vreemde taal tegen polylogue culturen, technieken en methoden van een tolerante samenlevingBerichten aan de poly-etnisch milieu, culturele diversiteit van de volkeren van de wereld op het gebied van spraak-en zakelijke etiquette, Communicatieve cursus Engels, cognitieve taalkunde.... [-]