Master of Arts Programma in de Verenigde Cluj-Napoca in Roemenië

Beste Master of Art Opleidingen in de Verenigde Cluj-Napoca in Roemenië 2019

Master

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Cluj-Napoca stad is de hoofdstad van Cluj County in Roemenië en de 2e meest bevolkte na Boekarest. Het is een grootstedelijk gebied met een bevolking van meer dan 300.000 inwoners. Het heeft ongeveer 150 pre-universitaire onderwijsinstellingen.

MA's in de Verenigde Cluj-Napoca in Roemenië

Lees meer

Master of Arts in communicatie via de media

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Roemenië Cluj-Napoca

De MA in Media Communicatie in het Engels gedoceerd op FSPAC biedt studenten een beter begrip van mediatechnologieën, berichten, productie, distributie en receptie praktijken en leidt studenten met de vaardigheden die nodig zijn om de media consultants, media-analisten, onderzoekers, professionele communicatie specialisten, online systeem geworden ontwerpers, campagne managers of woordvoerders ... [+]

De MA in Media Communicatie in het Engels gedoceerd op FSPAC biedt studenten een beter begrip van mediatechnologieën, berichten, productie, distributie en receptie praktijken en leidt studenten met de vaardigheden die nodig zijn om de media consultants, media-analisten, onderzoekers, professionele communicatie specialisten, online systeem geworden ontwerpers, campagne managers of woordvoerders.

Het curriculum is voorzien van onderzoeksgerichte cursussen die het gebruik van nieuwe instrumenten voor de verzameling en analyse van gegevens, project-gebaseerde cursussen die team-werk en de ontwikkeling van professionele competenties, vaardigheden gerichte opleidingen gericht op omroep en digitale media productie te stimuleren te benadrukken, webdesign en verhalen en theoretische cursussen die gericht zijn op communicatie contextualiseren beschrijven kaders en discussiëren over de bijdragen van de verschillende geleerden media theorie. ... [-]