close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Programma's in Restaurantmanagement 2020

Een master's degree is een postgraduaat dat betekent een individu heeft een achtergrond in een zeer specifiek vakgebied. Dit volgt op het behalen van een bachelor's degree. Een voorwaarde voor doctorale studie, een master's degree is ook een uitstekende academische prestatie op zijn eigen, vaak sterk toenemende carrièremogelijkheden. Wat is een MA in Restaurant Management? Een MA in… Meer informatie

Een master's degree is een postgraduaat dat betekent een individu heeft een achtergrond in een zeer specifiek vakgebied. Dit volgt op het behalen van een bachelor's degree. Een voorwaarde voor doctorale studie, een master's degree is ook een uitstekende academische prestatie op zijn eigen, vaak sterk toenemende carrièremogelijkheden.

Wat is een MA in Restaurant Management? Een MA in Restaurant Management is een high-level opleiding ontworpen om studenten met kennis over de business, vaardigheden en best practices van het beheren van een foodservice vestiging te bereiden. Studenten kunnen een mix van business-centric cursussen, waaronder klassen in de economie en boekhouding verwachten. Communicatie cursussen, met de nadruk op interpersoonlijke communicatie, is ook typisch. Tenslotte leren de studenten de basis-ins en outs van personeelsbeheer, zoals human resources best practices.

De voordelen van een MA in Restaurant beheer vaak afhankelijk van waar je bent in je carrière.Voor een werkende professional, kan deze master degree blijken te zijn hoger-ups die je gekwalificeerd zijn om een ​​leidende positie in te nemen zijn. Voor wie op zoek om het personeelsbestand in te voeren, kan het een belangrijke CV detail zijn.

Een gemeenschappelijke zorg voor veel studenten zijn de kosten om een ​​diploma te verdienen. Details zoals de prijs en de hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​restaurant management master's degree te verdienen kan variëren enorm op basis van de school. Uit te reiken naar uw potentiële instelling voor specifieke details.

Eenmaal verkregen, kan deze master het ticket naar een groeiende gebied van spannende banen beheren foodservice personeel. Dit kan onder meer het beheer van banen catering personeel, hotel manager posities of zelfs event planning posities. Dit alles is in aanvulling op de voor de hand liggende restaurant manager posities, die net zo divers als franchise eigendom of exploitatie van een mid-sized bed and breakfast kunnen zijn.

De eerste stap om het verkrijgen van de mate je wilt is het vinden van de juiste school.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Synergy University Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Dit programma is een van de meest in-demand programma's in de bloeiende toeristische en horeca industrie. Onze speciaal aangepaste syllabus en praktijkgerichte aanpak legt u u ... +

Dit programma is een van de meest in-demand programma's in de bloeiende toeristische en horeca industrie. Onze speciaal aangepaste syllabus en praktijkgerichte aanpak legt u uit met unieke vaardigheden en technieken die nodig zijn voor de echte uitdagingen van de wereld. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op