close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Opleidingen in Radiostudies 2020

Een Master of Arts graad volgt meestal het bereiken van een bachelor's degree in een vergelijkbaar vakgebied. Afhankelijk van de school en de individuele studierichting kan een MA-opleiding een tot drie jaar duren om te voltooien. Wat is een MA in radiostudies? Een Master of Arts in Radio Studies richt zich op het leren van studenten geavanceerde vaardigheden op gebieden zoals stationsbeheer… Meer informatie

Een Master of Arts graad volgt meestal het bereiken van een bachelor's degree in een vergelijkbaar vakgebied. Afhankelijk van de school en de individuele studierichting kan een MA-opleiding een tot drie jaar duren om te voltooien.

Wat is een MA in radiostudies? Een Master of Arts in Radio Studies richt zich op het leren van studenten geavanceerde vaardigheden op gebieden zoals stationsbeheer, productiebeheer en programmering. Onderwerpen met speciale aandacht omvatten vaak radiofuncties, documentaires, experimentele radio en podcasts. Cursussen worden gegeven in formats zoals seminars, lezingen en praktische demonstraties en kunnen on-site en online worden aangeboden. De meeste afgestudeerde programma's zijn aangesloten bij een echte radiozender, die een schat aan praktische trainingsmogelijkheden biedt.

Enkele van de voordelen van het volgen van een MA in radiostudies omvatten meer werkgelegenheid en een hoger verdienvermogen. Het gespecialiseerde onderwijs in deze geavanceerde opleiding, samen met de hands-on ervaring, maken degenen die houder zijn van een masteropleiding zeer gewild in hun vakgebied.

Graduate degree kosten verschillen op basis van een aantal factoren. De locatie van de school, de aangeboden specifieke programma's en het vereiste cursusmateriaal hebben allemaal een effect op het lesgeld, dus het is het beste om individuele hogescholen en universiteiten te onderzoeken die het beste past bij uw onderwijs- en budgettaire behoeften.

Een veelheid van carrières zijn beschikbaar voor degenen die in het bezit zijn van een MA in Radio Studies. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om in de frontlinie te werken als omroepen of omroepers, of ze kunnen ervoor kiezen om achter de schermen te werken als stationsmanager of productiemanager. Andere mogelijke kansen zijn uitzendjournalist, radioproducent en radioprogramma-controller. Omdat een MA op dit gebied achtergrondinformatie geeft op bijna alle gebieden van radio-uitzendingen, worden de mogelijkheden voor werk alleen beperkt door de visie van de afgestudeerde.

Hogescholen en universiteiten over de hele wereld bieden graduate programma's aan in radiostudies, dus het is het beste om alle opties volledig te onderzoeken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen. 

Lees Minder
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Westminster
London, Verenigd Koninkrijk

Deze gerenommeerde meester is de wereldleider op het gebied van audioproductie, hoog aangeschreven zowel nationaal als internationaal. Het is geaccrediteerd door toonaangevend ... +

Deze gerenommeerde meester is de wereldleider op het gebied van audioproductie, hoog aangeschreven zowel nationaal als internationaal. Het is geaccrediteerd door toonaangevende organisaties, waaronder APRS, en is het JAMES National Regional Centre - Londen, een door Apple geaccrediteerd trainingscentrum en een Skillset Media Academy. -
MA
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Related fields of study