MASTERSTUDIES

2 MA's in Projectmanagement 2020

Een meester 's degree zorgt voor een meer intense studie in een bepaald gebied. Het is het volgende niveau van het onderwijs na een bachelor 's degree en bestaat ook als kapstok in de richting van een doctoraat. Een Master of Arts graad richt zich meestal op de velden in de vrije kunsten, geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen.

Wat is een MA in Project Management? Een meester 's degree in project management leert studenten de belangrijkste vaardigheden en kennis die nodig is om alle onderdelen van een project toezicht om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan alle tijd, scope en budget doelen voor het bedrijf. Cursussen richten zich op de verschillende vaardigheden die nodig zijn om goed te organiseren en de vele projecten van idee-fase te beheren tot voltooiing. Voorbeelden van cursussen omvatten commerciële en aanbestedingsrecht, business strategieën, beheren middelen, kostenbeheersing, planning, menselijke relaties, team leiderschap en organisatie theorie.

Bijna elke industrie profiteert van een zeer bekwame projectmanager, waardoor het een zeer wenselijk carrière.Een graduaat in projectmanagement biedt studenten een voorsprong op de concurrentie. Het biedt ook vele belangrijke vaardigheden, zoals organisatie, probleemoplossing en communicatie.

De kosten van een geavanceerde graad verschilt afhankelijk van de instelling, de geografische locatie en duur van de cursus. Om budget voor je diploma, moet u direct contact opnemen met uw gekozen school of scholen om hun collegegeld, alsmede alle mogelijke beurzen of afgestudeerde assistentschappen te bepalen.

Met een MA in Project Management, de meeste afgestudeerden gaan naar projectmanagers voor bedrijven en corporaties te worden in een verscheidenheid van industrieën, waaronder bouw, techniek, of onderzoek en ontwikkeling. Afgestudeerden kunnen ook worden analisten, coördinatoren, planners, computer en informatiesystemen managers, sales managers, business planning analisten, administratieve diensten managers, of de industriële productie managers.Met een geavanceerde graad, kunnen afgestudeerden ook managers van een project management afdeling geworden.

Omdat projectmanagers zijn in zulke hoge vraag in een verscheidenheid van industrieën, vele universiteiten en onderwijsinstellingen intuïties over de hele wereld bieden deze meester 's graad. Om de juiste keuze voor uw situatie te vinden, gewoon zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Projectmanagement Filter

MA in projecten in internationale en Europese culturele engineering (PIECE)

Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
19 jun 2020
Engels
Campus

De masteropleiding 'Projects in International and European Cultural Engineering' (PIECE) is geopend in september 2019. Het is een tweejarige cursus om Franse en buitenlandse s ...

Lees meer

Master in internationale samenwerkingsprojecten

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
21 maanden
Spaans
Online

De Master in ontwerp, management en management van internationale samenwerkingsprojecten komt voort uit de vraag naar professionalisering in de sector met een echte en concret ...

Lees meer