MASTERSTUDIES

Master of Art Programma's in Projectmanagement in Europa 2020

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Project Management vereist een beoordeling over welke taken in een project moet worden voltooid, wanneer het moet worden gedaan en wie zal het doen. Een project manager moet ook zeker het werk correct gedaan en dat eventuele risico's van het project worden geïdentificeerd en gemitigeerd.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Master of Arts Opleiding in Projectmanagement in Europa

2 Resultaten in Projectmanagement, Europa Filter

MA in projecten in internationale en Europese culturele engineering (PIECE)

Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
19 jun 2020
Engels
Campus

De masteropleiding 'Projects in International and European Cultural Engineering' (PIECE) is geopend in september 2019. Het is een tweejarige cursus om Franse en buitenlandse s ...

Lees meer

Master in internationale samenwerkingsprojecten

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
21 maanden
Spaans
Online

De Master in ontwerp, management en management van internationale samenwerkingsprojecten komt voort uit de vraag naar professionalisering in de sector met een echte en concret ...

Lees meer