Afstandsonderwijs Master of Arts (MA) in de Verenigde Portsmouth in UK

Top Afstandsonderwijs Masters of Arts in de Verenigde Portsmouth het Verenigd Koninkrijk 2017/2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Portsmouth was tijdens de geschiedenis, een van de beroemdste havens van Engeland. Er zijn verschillende lokale hogescholen en de universiteit van Portsmouth, met opmerkelijke prestaties in wiskunde wet, en biologische wetenschappen.

Afstandsonderwijs Master of Arts in de Verenigde Portsmouth in UK

Lees meer

Ma Vertaalwetenschap

University of Portsmouth
Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Portsmouth +1 more

De cursus is bedoeld voor zowel de taal afgestudeerden willen vertalers en het beoefenen van vertalers die een formele kwalificatie te verkrijgen zijn. [+]

Afstandsonderwijs Masters of Arts (M.A.) in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk. MA Translation Studies (2015 entry) Dit is een praktische, erkende cursus bedoeld voor afgestudeerden taal en het beoefenen van vertalers, die een formele kwalificatie in het vertalen tussen Engels en een van een reeks van talen biedt. Het heeft een sterke praktische oriëntatie, omarmen technologie en onderzoek vaardigheden die zeer relevant zijn voor vertaling als een carrière zijn. Ook beschikbaar: MA Translation Studies (Afstandsonderwijs -Duur 3 jaar) Op deze cursus kunt u: Gespecialiseerd in de vertaling tussen Engels en uw keuze van de taal in het Arabisch, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch en Spaans, Balans van uw studie tussen vertaling vaardigheden, technologische competentie en de verwerving van de theoretische methodologieën Volg een programma geaccrediteerd door de European Masters in Translation netwerk Welke kansen zou dit toe leiden? De MA Translation Studies aan de Universiteit van Portsmouth is een erkend lid van de European Masters in Translation Network, en de universiteit is ook lid van de OPTIMALE vertaler training netwerk gefinancierd door de Erasmus levenslang leren programma van de Europese Commissie. De cursus omvat een sterke praktische element, evenals een carrière element, dat degenen die wensen om professionals om de basisprincipes van het personeel, agentschap en freelance vertaalwerk begrijpen geworden mogelijk maakt. Vertaling afgestudeerden zijn in de vraag naar vertaling project management als het bewerken, copywriting en gerelateerde berichten. Toelatingseisen Een goede graad in een relevant onderwerp, of een gelijkwaardige beroepservaring en / of kwalificaties. De aanvragers... [-]