MA Opleiding in Kouvola in Finland

Top MA's in Kouvola in Finland 2017/2018

Master

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Kouvola stad is de thuisbasis van meer dan 80.000 Finish bewoners. Het is gelegen in Zuidoost-Finland. De stad heeft verschillende instellingen voor hoger onderwijs.

MA Programma's in Kouvola in Finland

Lees meer

Meester Van Cultuur En Kunsten - Design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Online en Campus gecombineerd 3 semesters August 2018 Finland Kouvola Kotka Mikkeli +1 more

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1.5 jaar [+]

Meester van Cultuur en Kunst - Design

Hogere Hogeschool Degree in Design

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1,5 jaar.

De voertaal is Engels. De studies zullen beginnen in het najaar van 2012, 18 studieplaatsen.

De opleiding is bedoeld voor studenten met een BA-graad, hetzij in industrieel ontwerp, technologie, business, interieur architectuur of andere van toepassing zijnde academische graad in combinatie met een minimum van drie jaar werk ervaring na het voltooien van hun BA-graad.

Dit programma is bestemd voor professionals die werkzaam zijn binnen het ontwerp intensief gebied van bedrijfskunde en zorgt voor innovatie management en design leiderschap tools voor een verscheidenheid van ontwerpdisciplines.... [-]