MA in Kotka in Finland

Top Masters of Arts (M.A.) in Kotka in Finland 2017/2018

Master

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Kotka is een belangrijke havenstad aan de monding van de rivier de Kymi in Finland. Het is gelegen aan de kust van de Golf van Finland. Het heeft meer dan 50.000 inwoners.

Master of Art Programma's in Kotka in Finland

Lees meer

Meester Van Cultuur En Kunsten - Design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Online en Campus gecombineerd 3 semesters August 2018 Finland Kouvola Kotka Mikkeli +1 more

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1.5 jaar [+]

Meester van Cultuur en Kunst - Design

Hogere Hogeschool Degree in Design

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1,5 jaar.

De voertaal is Engels. De studies zullen beginnen in het najaar van 2012, 18 studieplaatsen.

De opleiding is bedoeld voor studenten met een BA-graad, hetzij in industrieel ontwerp, technologie, business, interieur architectuur of andere van toepassing zijnde academische graad in combinatie met een minimum van drie jaar werk ervaring na het voltooien van hun BA-graad.

Dit programma is bestemd voor professionals die werkzaam zijn binnen het ontwerp intensief gebied van bedrijfskunde en zorgt voor innovatie management en design leiderschap tools voor een verscheidenheid van ontwerpdisciplines.... [-]