MA in Joensuu in Finland

Top Graduate Studies in Joensuu in Finland 2017/2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Joensuu is gelegen in de oostelijke regio van Finland. Het is een gemeente in Noord-Karelië met een bevolking van meer dan 70.000 mensen. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Joensuu.

Graduate Studies in Joensuu in Finland

Lees meer

Meester In Het Engels Taal En Cultuur

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Campus Voltijd 2 - 2 jaar August 2018 Finland Joensuu

Dit programma, volledig in het Engels en gericht op internationale kandidaten, streeft naar een kans om Engels te studeren uit een verscheidenheid aan te bieden ... [+]

MDP in het Engels Taal en Cultuur

 

Dit programma, volledig in het Engels en gericht op internationale kandidaten, streeft naar een kans om Engels te studeren uit een verscheidenheid van literaire en taalkundige perspectieven bieden. De mate bestaat uit cursussen en een onderzoek proefschrift. De doelstellingen van het programma zijn in diepgaande kennis van de multifacetedness van de hedendaagse Engels studies; toegenomen bewustzijn van de belangrijkste debatten in de hedendaagse taalkunde en literatuurwetenschap; en het vermogen om uit te voeren onafhankelijk onderzoek. Er zijn in totaal 10 studieplaatsen beschikbaar voor internationale studenten. Tijdens hun studie, zullen de studenten zich specialiseren in de taalkunde of literaire en culturele studies. Het ministerie heeft internationaal erkende gebieden van kracht in zowel de taalkunde en literatuurwetenschap. In de taalkunde, omvatten deze dialectologie, taalcontact, taalvariatie en verandering, pragmatiek, en tweetaligheid. In literaire en culturele studies, de gebieden van de kracht van de afdeling omvatten postkoloniale en etnische literatuur, Amerikaanse literatuur, populaire fictie, en hedendaagse fictie.... [-]