MA in Idstein in Duitsland

Beste Master of Art Opleidingen in Idstein in Duitsland 2017/2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Met een bevolking van iets meer dan 20.000 inwoners, Idstein is een stad gelegen in Darmstadt in de deelstaat Hessen, Duitsland. Het heeft verschillende private, publieke en staatsinstellingen voor hoger onderwijs.

Master of Art Opleidingen in Idstein in Duitsland

Lees meer

Ma In Duurzame Marketing & Leiding

Fresenius University of Applied Sciences
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 6 semesters October 2017 Duitsland Idstein +1 more

Een Master in Sustainable Marketing & Leiderschap van de officieel erkende Fresenius Hogeschool biedt u een unieke basis in Duitsland voor u helpen om uw professionele doel van de openstelling van nieuwe markten en klantgroepen te bereiken door middel van een duurzame bedrijfsvoering. [+]

Top Graduate Studies in Idstein in Duitsland. Moderne management theorie behandelt veel meer dan alleen financiële winst. De verantwoordelijke corporate management plannen en organiseert complexe stromen van goederen, energie, informatie en financiën in het kader van de sociale, ecologische, economische en mondiale uitdagingen. Groene ideeën en zwarte cijfers zijn dus complementair zakelijke doelen die bereikt kan worden met behulp van duurzame marketing tools. Naast elementaire zakelijke onderwerpen, de interdisciplinaire curriculum omvat ook algemene lesmateriaal uit het gebied van management en marketing. Je zal bovendien verwerven van soft skills zoals leiderschap gedrag en ethiek, en te leren over de wereldwijde economische verbanden. Duurzaamheid is niet een modieuze trend, maar is een "must" voor alle wereldwijde en Duitse bedrijven ook in de toekomst als ze willen beschermen en hun concurrentievoordelen te ontwikkelen. Duurzaam beheer vergt een nieuwe manier van denken in onbekende dimensies. De nieuwigheid van duurzaamheid en de relevantie voor bedrijven om de situatie die heerst vandaag een onverbiddelijk sterke vraag naar hooggekwalificeerde professionals en managers in deze sector, die alleen intern kunnen worden gedekt ontketenen. Vanwege de uitgebreide interdisciplinaire competentieprofiel omvat technische, methodische en sociale vaardigheden, MA studenten die zich richten op het gebied van duurzaamheid zal niet alleen carrièremogelijkheden in alle segmenten van het bedrijfsleven van inkoop en logistiek te vinden door naar de productie, maar ook in de boekhouding en marketing , maar zal ook veel worden gewilde partners voor zakelijke adviesbureaus. Deze brede spectrum van toepassingsmogelijkheden maakt studie de masteropleiding Sustainable Marketing & Leadership een opleiding die... [-]