MA Opleiding in de Verenigde Windsor in Canada

Top MA's in de Verenigde Windsor in Canada 2017/2018

Master

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Windsor is een van de meest ambitieuze steden in Canada op het gebied van het hoger onderwijs. De stad heeft uitgebreid en onderzoeksinstellingen onderwijs waar studenten hun carrière doelstellingen kunnen bereiken. De stad is erg gastvrij, dus, zelfs internationale studenten komen hier voor hun studie.

Masters of Arts (M.A.) in de Verenigde Windsor in Canada

Lees meer

Master Of Arts In Economics

University of Windsor, Graduate
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Canada Windsor

De universiteit van Windsor biedt een one-jarige MA-programma in de economie, die bestemd zijn voor studenten met een graad in economie, en een tweejarige MA-programma in de economie voor studenten met een algemene graad in economie of voor studenten met een diploma in een andere discipline en enkele training. [+]

Beste Master of Art Opleidingen in de Verenigde Windsor in Canada. De universiteit van Windsor biedt een one-jarige MA-programma in de economie, die bestemd zijn voor studenten met een graad in economie, en een tweejarige MA-programma in de economie voor studenten met een algemene graad in economie of voor studenten met een diploma in een andere discipline en enkele training. De MA-programma in Economie biedt een strenge opleiding die de studenten voorbereidt op Ph.D. programma's en werken in de niet-academische sectoren. Kleine klassen geven studenten de kans om nauw samen te werken, in en uit de klas, met de faculteit leden. U kunt afgestudeerden van onze MA-programma in Ph.D. vinden programma's aan de Rice University, University of Texas, Louisiana State University, University of Alberta, University of Western Ontario, Carleton University, University of Ottawa, Guelph Universiteit, McMaster University en de University of Manitoba, onder anderen. U kunt ook onze afgestudeerden vinden in niet-academische banen in de publieke en private sector, bijvoorbeeld bij JP Morgan, Ernst & Young, de Jin Mao Group, Industry Canada en de Ontario ministerie van Volksgezondheid. Programma beschrijving Meestal studenten in zowel de M2 ​​en M1 programma rekening 4 gangen tijdens de val semester (september tot december) en 4 stages tijdens de winter semester (januari tot april). Er zijn geen M1 cursussen in de zomer semester (mei tot en met augustus). Er zijn meestal geen M2 stages tijdens de zomer semester, maar M2 studenten kunnen kiezen om een ​​Major Paper schrijven tijdens de zomer semester na het voltooien... [-]