Master of Arts (MA) in New Brunswick in Canada

Top MA Opleidingen in New Brunswick in Canada 2017/2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Als je denkt aan een stelsel van hoger onderwijs die je leven positief zal beïnvloeden, terwijl het geven van je praktische kennis en vaardigheden, dan Canada 's onderwijssysteem is wat je nodig hebt. Reizen naar Canada voor uw opleiding zal u de creativiteit en de innovatie van de docenten in deze hogere onderwijsinstellingen waarderen.

De stad biedt een aantal mogelijkheden om de belangrijkste in een cursus van uw voorkeur. Met een aantal bekende scholen zoals Universiteit van New Brunswick, deze stad is in de voorhoede bij het verbeteren van het niveau hoger onderwijs in Canada.

Graduate Studies in New Brunswick in Canada

Lees meer

Master Of Arts In De Pastorale Theologie

Kingswood University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Canada Sussex

De Master of Arts in Pastoraaltheologie (MAPT) is een gestroomlijnde 36-urige master's degree die tekst en bijbelse theologie integreert in de praktijken van pastorale leiderschap. Deze graad richt zich op hoe de theologie formulieren en informeert onze praktijk van aanbidding, evangelisatie, discipelschap, en onze ideeën over de aard van de kerk, en geestelijke vorming. [+]

Beste MA Opleidingen in New Brunswick in Canada. De Master of Arts in Pastoraaltheologie (MAPT) is een gestroomlijnde 36-urige master's degree die tekst en bijbelse theologie integreert in de praktijken van pastorale leiderschap. Deze graad richt zich op hoe de theologie formulieren en informeert onze praktijk van aanbidding, evangelisatie, discipelschap, en onze ideeën over de aard van de kerk, en geestelijke vorming. Bij Kingswood we hechten veel waarde aan zowel de theorie en de praktische toepassing, zowel historische verbindingen en de huidige innovaties. Wij zien deze als afzonderlijke gebieden van belang, maar als partners in real-life bediening. Real-life problemen vragen om een ​​real-life bijbelse reactie. Als we niet een goed ontwikkelde theologische basis om onze bediening ondergordende hebben, lopen we het risico van de bouw van de kerk over de programma's in plaats van op Christus. Daarom is deze volledig geaccrediteerde opleiding is speciaal ontworpen voor degenen die momenteel bezig met de bediening en is doelgericht in verband de relevante vraagstukken waarmee mensen in de bediening en die onder hun geestelijke verzorging. Deze graad heeft tot doel een leeromgeving te bieden die: geïntegreerd - trouwen theologie en praktijk innovatief - het aanpassen van bijbelse en theologische principes om de huidige sociologische realiteit, de wijze van bediening en hedendaagse ministerie eisen -Ervaring gebaseerde - theologie uitgewerkt in het kader van het leven in uw lokale kerk spiritueel verrijkend - het programma en de cursussen zijn ontworpen nemen je dieper en hoger in Christus gemeenschappelijk - samen leren met en door de... [-]