MA Opleiding in Manitoba in Canada

Beste MA Opleidingen in Manitoba in Canada 2017/2018

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Veel werkgevers jagen op de brede kennis, ervaring en het aanpassingsvermogen dat studenten verwerven door het bestuderen van in deze stad. Excellent hoger onderwijs instellingen in deze regio, zijn goed herkend en geïdentificeerd met deze eigenschappen van excellentie.

Master of Art Programma's in Manitoba in Canada

Lees meer

Master Of Arts: Theologische Studies

Canadian Mennonite University
Campus Voltijd September 2017 Canada Winnipeg

De Graduate School of Theology en het ministerie wil inspireren en uit te rusten studenten voor pastoraat, leiderschap, wetenschap, en service. [+]

Beste Graduate Studies in Manitoba in Canada. De Graduate School of Theology en het ministerie wil inspireren en uit te rusten studenten voor pastoraat, leiderschap, wetenschap, en service. Studenten uit een breed scala van denominaties en tradities worden uitgenodigd in een gemeenschap van wetenschappers en gepassioneerde opvoeders die zich inzetten om het leven van de kerk, ervaren in de missie en service, en bereikt in onderzoek en publicatie. Toelatingsvoorwaarden Een baccalaureaat van een erkende universiteit of hogeschool met een minimum GPA van 3,0 ('B'). Residency Vereiste 30 studiepunten uur Curriculum Eisen Een minimum van 60 studiepunten uur Core-eisen 30 krediet uur in de volgende gebieden Bijbel - 12 krediet uur (minimaal 3 l van het Oude Testament en 3 credit-uren van het Nieuwe Testament) Theologie en Geschiedenis van het Christendom - 12 krediet uur (minimaal 3 credit-uren in elk gebied) Praktische Theologie - 3 credit uur Methodologie - 3 credit uur Keuzevakken-als nodig is om een ​​totaal van 60 studiepunten uur bereiken Thesis Optie: Studenten kunnen voorstellen om een ​​proefschrift gelijk aan 6 credit-uren schrijven. Credits verdiend door middel van het proefschrift zal het keuzevak kan afnemen. Zie noot 4, hieronder. Aantekeningen 1. Studenten moeten een minimum GPA van 3,0 ('B') in het programma te blijven en te studeren te behouden. 2. Cursussen aangeboden door CMU faculteit of door een bezoek aan instructeurs op CMU, zowel op de campus of online, zal meetellen voor de vereiste ingezetenschap. Cursussen genomen door CMU / MBBS studenten van MBBSC aan de MB eisen... [-]