MA Opleiding in Leuven in België

Top Masters of Arts in Leuven in België 2017/2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

België biedt een marktgerichte hoger niveau onderwijs dat is gebaseerd op vaardigheden en innovatie. Het land 's instellingen voor hoger onderwijs bieden een interactieve tegelijkertijd research georiënteerde universitaire opleiding vóór de toetreding tot de arbeidsmarkt.

Verschillende bestuderen mogelijkheden zijn beschikbaar in deze stad. Een van de oudste universiteiten in de regio, Katholieke Universiteit, evenals Hoger Instituut voor Wijsbegeerte in Leuven.

Masters of Arts (M.A.) in Leuven in België

Lees meer

Meester Van De Europese Studies: Transnationale En Mondiale Perspectieven (Leuven)

KU Leuven - University of Leuven
Campus 60 - 66 uur September 2018 België Leuven

Het interdisciplinaire programma Master of Arts in Europese studies: transnationale en mondiale perspectieven (MAES) introduceert studenten tot de studie van Europa als een continent van de sterke wisselwerking over de landsgrenzen heen en de constante uitwisseling met de buitenwereld. [+]

Beste Masters of Arts in Leuven in België. Het interdisciplinaire programma Master of Arts in Europese studies: transnationale en mondiale perspectieven (MAES) introduceert studenten tot de studie van Europa als een continent van de sterke wisselwerking over de landsgrenzen heen en de constante uitwisseling met de buitenwereld. Wat is de Master in de Europese studies: transnationale en mondiale perspectieven allemaal over? Deze interdisciplinair programma houdt zich bezig studenten naar Europa te studeren zowel als een transnationale gemeenschap en als een acteur in een geglobaliseerde wereld. Het programma biedt inzicht en kennis over de aard en het functioneren van Europa, zowel in de hedendaagse wereld en in een historisch perspectief. Interactie met medewerkers van verschillende disciplines en faculteiten (Sociale Wetenschappen, Letteren, Rechtsgeleerdheid, Economie, en theologie) blootstelt studenten om een ​​breed scala aan theoretische benaderingen en hen in staat stelt om de nodige methodologische vaardigheden te verwerven. Het programma legt sterk de nadruk op de noodzaak om deel te nemen in een kritisch debat over de uitdagingen die Europa te confronteren met betrekking tot de interne gediversifieerde identiteiten en ieten interactie met andere actoren in de wereld. Programma Het programma bestaat uit vier interdisciplinaire modules. U kiest vier gangen van de ene bepaalde module. Module 1: de Europese geschiedenis, diversiteit en Cultuur richt zich op hoe de transnationale bewegingen en instellingen functioneren in een continent dat wordt gekenmerkt door diepe historische diversiteit. Module 2: EU Externe Betrekkingen analyseert het externe beleid en de betrekkingen van de Europese Unie in de context van... [-]