MASTERSTUDIES

Deeltijd MA's in Professionele studies 2020 in Oceanië

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Degenen die professionele studies voort te zetten vinden vaak dat een dergelijk programma is een uitstekende manier voor te bereiden op een carrière na het afstuderen. Onderwerpen die in deze cursussen van de studie kan de industrie-specifieke informatie, algemene professionele principes, of belangrijke vaardigheden, zoals leiderschap op te nemen.

Vanwege de vele landen binnen Oceanië, werk gelegenheden en werkvergunning wetten verschillen sterk, met gegevens over kansen in sommige landen wordt beperkt. Australië en Nieuw-Zeeland zijn de meest geavanceerde landen in het gebied.

MA Deeltijd in Professionele studies in Oceanië

1 Resultaten in Professionele studies, Oceanië Filter

Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences

University of Technology Sydney
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

The Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences provides an opportunity for graduates to develop their research skills, deepen their knowledge in an area of th ...

Lees meer