Master of Arts Programma in Professionele Studies in Duitsland

Bekijk Master of Art Opleidingen in Professionele Studies in Duitsland

Professionele Studies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Degenen die professionele studies voort te zetten vinden vaak dat een dergelijk programma is een uitstekende manier voor te bereiden op een carrière na het afstuderen. Onderwerpen die in deze cursussen van de studie kan de industrie-specifieke informatie, algemene professionele principes, of belangrijke vaardigheden, zoals leiderschap op te nemen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Master of Arts Opleiding in Professionele Studies in Duitsland

Lees meer

Master of Arts in Social Sciences in Sports

Goethe University Frankfurt
Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Frankfurt am Main

The programme of study focusses on the social and educational-scientific aspects of sports, which are mediated both theoretically and in a practice-oriented manner. This orientation makes this a unique programme of study for sports studies in German-speaking countries. The studies profile encompasses four core areas. [+]

Contents and areas of focus:

The programme of study focusses on the social and educational-scientific aspects of sports, which are mediated both theoretically and in a practice-oriented manner. This orientation makes this a unique programme of study for sports studies in German-speaking countries. The studies profile encompasses four core areas.

Science-orientation:

The central emphasis here is on the provision of deeper knowledge about both quantitative and qualitative methods for empirical social research. These are supplemented which sports studies relevant reflective knowledge concerning the cultural history, ethics and aesthetics of sports.

Vocational field orientation:

The programme of study offers the option of vocational field specific deepening, either in the field of sports education or sports sociology. Experiences in possible areas of activity are gathered as part of 300 hours long vocational practical programme.... [-]


Master of Arts in de esthetica

Goethe University Frankfurt
Campus Voltijd 4 semesters October 2019 Duitsland Frankfurt am Main

In een teken van vele plaatsen gediagnosticeerd ontbinding van de artistieke en progressieve esthetisering van het leven-wereld, de kwestie van de kunst en de esthetische ervaring in een nieuwe urgentie dat object en multidisciplinaire acties nodig biedt. Ver voorbij het smalle gebied van de filosofische esthetica bovendien de historisch omvat alle kunstgebieden theorie kunsttheorie en esthetische problemen ontstaan ​​dwars op de verschillende gebieden van de artistieke productie en deze disciplines van de humane wetenschappen via een respectieve referentieobject. [+]

In een teken van vele plaatsen gediagnosticeerd ontbinding van de artistieke en progressieve esthetisering van het leven-wereld, de kwestie van de kunst en de esthetische ervaring in een nieuwe urgentie dat object en multidisciplinaire acties nodig biedt. Ver voorbij het smalle gebied van de filosofische esthetica bovendien de historisch omvat alle kunstgebieden theorie kunsttheorie en esthetische problemen ontstaan ​​dwars op de verschillende gebieden van de artistieke productie en deze disciplines van de humane wetenschappen via een respectieve referentieobject.

De tweejarige masteropleiding esthetiek neemt deze uitdaging wetsvoorstel door verschillende disciplines en het betrekken van de filosofie, evenals de studie van literatuur, theater, film en media studies, kunstgeschiedenis en musicologie verwerkte het probleem gebied van esthetiek en geschiedenis van wetenschappelijke, empirische, psychologische en etnografische en etnologische perspectieven in aanmerking. Een ander kenmerk van het programma is de verbinding met de huidige artistieke praktijk (in het kader van de samenwerking met de culturele instellingen van de stad en het grootstedelijk gebied van Frankfurt met het Städel School, het College of Design Offenbach en de Universiteit van Muziek en Podiumkunsten, als onderdeel van de Hessische Theater Academie en de Hessen film en media Academy).... [-]