MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Art Programma's in Professionele studies in Australië 2020

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Een professionele studies programma is een uitstekende educatieve keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van een mooie carrière na het verlaten van het hoger onderwijs. Dit soort programma is bedoeld om studenten wat ze moeten weten over het invoeren van en slagen in het werk te onderwijzen.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Deeltijd Master of Arts Programma in Professionele studies in Australië

1 Resultaten in Professionele studies, Australië Filter

Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences

University of Technology Sydney
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

The Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences provides an opportunity for graduates to develop their research skills, deepen their knowledge in an area of th ...

Lees meer