MA in Braga in Portugal

Top Masters of Arts (M.A.) in Braga in Portugal 2018

Master

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Braga is een van de oudste steden in het noordwesten Portugal en heeft de oudste katholieke aartsbisdom in het land. Omdat het een grote stad in de gemeente, twee belangrijke universiteiten hebben hier hun hoofdkwartier. Deze zijn Minho University en de Universidade Catolica Portuguesa.

MA Opleidingen in Braga in Portugal

Lees meer

Opleiding Lerarenopleiding Masteropleiding In Het Spaans Als Vreemde Taal

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Campus Voltijd 3 semesters October 2018 Portugal Braga

Dit Lerarenopleiding Master's opleiding in SFL is het enige b-learning cursus bestaande in Portugal, waar de studenten krijgen van hoge kwaliteit, academisch strenge opleiding in de inhoud en de pedagogische kennis. [+]

Academische graad: MA (Bologna 2e cyclus diploma) ECTS: 90 Aard van de cursus: b-learning Duur: 3 curriculaire semesters Doel-taal: Spaans Belangrijkste wetenschappelijke gebied: Teacher training in het Spaans als vreemde taal (SFL)

Dit Lerarenopleiding Master's opleiding in SFL is het enige b-learning cursus bestaande in Portugal, waar de studenten krijgen van hoge kwaliteit, academisch strenge opleiding in de inhoud en de pedagogische kennis.

Het biedt baanbrekende training voor aankomende SFL docenten uit de academische, wetenschappelijke en professionele perspectieven.

Het introduceert ook de studenten om nieuwe technologieën en andere speciale doeleinden gebieden, zoals Spaans voor medische, Business of Toerisme gerelateerde beroepen.... [-]