$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Politieke Geschiedenis 2023

Veel studenten brengen hun opleiding naar het volgende niveau door het behalen van een masterdiploma. Afhankelijk van de major, kunnen studenten een of meer jaren nodig hebben om het diploma te behalen. Programma's kunnen een schriftelijke scriptie of mondelinge presentatie vereisen voordat deelnemers kunnen afstuderen. Wat is een MA in de politieke geschiedenis? Studenten die dit diploma vo… Meer informatie

Veel studenten brengen hun opleiding naar het volgende niveau door het behalen van een masterdiploma. Afhankelijk van de major, kunnen studenten een of meer jaren nodig hebben om het diploma te behalen. Programma's kunnen een schriftelijke scriptie of mondelinge presentatie vereisen voordat deelnemers kunnen afstuderen.

Wat is een MA in de politieke geschiedenis? Studenten die dit diploma volgen, kunnen leren hoe politieke instellingen in de geschiedenis de samenlevingen en hun vermogen om rijkdom te bereiken hebben beïnvloed, veiligheid hebben opgebouwd en burgers vrijheid en rechtvaardigheid hebben geboden. Klassen kunnen betrekking hebben op hoe verschillende politieke structuren de economische, sociale rechtvaardigheid en juridische systemen van een land ondersteunen. Andere vakgebieden kunnen handelsovereenkomsten, internationale betrekkingen, migratie, globalisering en culturele ontmoetingen omvatten.

Afgestudeerden kunnen geavanceerde vergelijkende onderzoeksvaardigheden en langetermijnanalysemethoden toepassen gedurende hun loopbaan. Ze kunnen ook leren om datapunten te combineren om theorieën te vormen, plus vaardigheden om overtuigende argumenten aan te dragen ter ondersteuning van conclusies die zijn bereikt met hun onderzoek.

De duur van de opleiding, de locatie van de school, de aangeboden soorten inhoud en of de lessen op de campus of op afstand worden gegeven, kunnen van invloed zijn op het lesgeld en de kosten om een ​​hogere graad te behalen. De kosten kunnen ook variëren wanneer de graden op parttime basis worden verdiend.

Veel afgestudeerden zoeken naar carrières als politici, verkozen functionarissen of wetgevende assistenten, of nemen posities aan als beleidsanalisten, politieke analisten, militaire analisten of senior onderzoekswetenschappers voor overheidsinstanties. Anderen die graag schrijven, kunnen werk vinden als journalist of redacteur van een politiek tijdschrift. Leerders kunnen ook kiezen voor een lonende carrière die werkt als beleidsdirecteur of uitvoerend bestuurder voor niet-gouvernementele organisaties (NGO's) of publiek-private partnerschappen, of als politieke adviseurs voor publieke of private organisaties.

Vele graden kunnen online worden verdiend, terwijl anderen in persoon worden aangeboden of als een combinatie van werk in de klas en afstandsonderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Utrecht University
Utrecht, Nederlanden

Tijdens de master History of Politics and Society verwerf je de kennis en tools om het verleden doordacht te interpreteren ten behoeve van het heden.

Tijdens de master History of Politics and Society verwerf je de kennis en tools om het verleden doordacht te interpreteren ten behoeve van het heden. -
MA
Voltijds
Deeltijd
Engels, Nederlands
Campus