close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Masters of Arts (M.A.) in Politicologie in Bangladesh 2020

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven. Politicologie is een gebied dat de organisatie en de functies van de overheid systemen en politieke structuren bestudeert. Studenten leren de administratieve, wetgevende en sociale factoren die deze systemen en individuen invloed in de samenleving. Bangladesh, officieel de… Meer informatie

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Politicologie is een gebied dat de organisatie en de functies van de overheid systemen en politieke structuren bestudeert. Studenten leren de administratieve, wetgevende en sociale factoren die deze systemen en individuen invloed in de samenleving. 

Bangladesh, officieel de People 's Republiek van Bangladesh, is een soeverein land in Zuid-Azië. Met een bevolking van meer dan 150 miljoen mensen, het is de achtste meest dichtbevolkte land in de wereld.

Deeltijd Master of Arts (MA) in Politicologie in Bangladesh

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters

BRAC University
Dhaka , Bangladesh

E-bestuur & IT Verantwoording

E-bestuur & IT Verantwoording -
MA
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden