$close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Programma's in Paardenstudies 2022

Het verdienen van een Master of Arts (MA) kan leiden tot hogere lonen en werkzekerheid. Deze graad biedt een breed scala aan cursussen en bereidt studenten voor diverse carrièremogelijkheden. De cursussen richt zich op academische, schoolse en kritische studie binnen het gewenste gebied. Wat is een MA in Equine Studies? Studenten hoofdvak in paarden studies leren hoe om aan de behoeften van de… Meer informatie

Het verdienen van een Master of Arts (MA) kan leiden tot hogere lonen en werkzekerheid. Deze graad biedt een breed scala aan cursussen en bereidt studenten voor diverse carrièremogelijkheden. De cursussen richt zich op academische, schoolse en kritische studie binnen het gewenste gebied.

Wat is een MA in Equine Studies? Studenten hoofdvak in paarden studies leren hoe om aan de behoeften van de paarden te voldoen, in het besef dat ze zijn intelligente, gevoelige dieren die een goede en regelmatige verzorging nodig hebben. Cursussen bieden instructie over hoe om paarden te fokken en zorg voor gezondheidsproblemen, zoals artritis. Studenten kunnen ook leren hoe je de dressuur, de methode van de opleiding van een paard op een manier die gehoorzaamheid ontwikkelt samen met flexibele en nauwkeurige bewegingen te leren. Daarnaast zullen de studenten met als hoofdvak op dit gebied waarschijnlijk te leren over het runnen van bedrijven in verband met paarden, met inbegrip van stallen, stoeterijen en maneges.

Afgestudeerden met een MA in Equine Studies vaak krijgen een sterk arbeidsethos.Het programma helpt studenten begrijpen de noodzaak om hands-on met de voeding, training, fokken, en de gezondheidszorg van de paarden.

De verkrijgingskosten een MA graad kan variëren van instelling verschillen, afhankelijk van de locatie en de lengte van de cursus. Aankomende studenten moeten grondig onderzoek doen om erachter te komen alle kosten van hun gewenste programma.

Er zijn veel carrières wereldwijd beschikbaar in het veld paarden, het verstrekken van afgestudeerden met flexibele mogelijkheden in de locatie en takenpakket. Agrotoerisme, entertainment contracting, boerderij en ranch management, paard verkopen en paardenraces zijn allemaal mogelijk loopbaantrajecten open voor afgestudeerden met een MA in Equine Studies. Er zijn ook mogelijkheden voor een loopbaan in paarden apparatuur, verkoop en transport.

Een succesvolle carrière in de paarden veld vereist toewijding en vaardigheid, maar een MA in Equine Studies kan openen vele mogelijkheden voor gevarieerde en lonende carrière.Om te beginnen met een cursus te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Hartpury University
Gloucester, Verenigd Koninkrijk

Door een combinatie van de kern puur zakelijke modules ontwikkeld door het gerespecteerde Bristol Business School en paarden zakelijke specifieke modules, deze programma's

Door een combinatie van de kern puur zakelijke modules ontwikkeld door het gerespecteerde Bristol Business School en paarden zakelijke specifieke modules, deze programma's -
MA
Voltijds
Deeltijd
sep 2022
Campus