MASTERSTUDIES

4 Master of Art Programma's in Organisatiemanagement 2020

Het nastreven van het hoger onderwijs is vaak een noodzakelijk onderdeel van het bereiken van je doelen en steeds de professional die u wenst. Na ontvangst van een traditionele vier jaar graad, wilt u misschien een Master of Arts (MA) diploma te behalen. Dit duurt gewoonlijk ongeveer twee jaar en betere kwalificeert u de carrière die u altijd al wilde hebben.

Sommigen kunnen vragen, wat is een MA in Organizational Management? Het is een gebied van onderzoek dat helpt studenten krijgen alle tools die nodig zijn om hun toekomstige werknemers te helpen bij hun totale potentieel te bereiken door middel van samenwerking, inspiratie en samenwerking. Deze graad is ook ontworpen om te helpen bedrijven en andere vakgebieden worden ontvankelijker voor veranderingen door het oplossen van problemen creatief, innovatief, en op een manier die reageert op de gegeven lokale en wereldwijde klimaat. Aandachtsgebieden bij veel scholen zijn onder andere ethiek, het oplossen van conflicten, strategische planning en het doorvoeren van veranderingen.

Het voordeel van het nastreven van deze opleiding is de mogelijkheid dat de afgestudeerden hebben om een ​​werkomgeving die het beste uit zijn medewerkers brengt en dat soepel en efficiënt opereert bevorderen. Dit is een zeer gewilde vaardigheid door werkgevers in elke sector, of het private, non-profit, of overheid.

De kosten voor deze vorm van onderwijs is afhankelijk van een aantal factoren. De locatie van de instelling, het aantal kredieten die vereist zijn, en ingezetenschap kan allemaal van invloed op de prijs van een MA in Organizational Management.

Met een diploma in organisatiemanagement, kunnen afgestudeerden een levenslange carrière in een aantal industrieën starten. Vaak worden ze ingezet als managers of leidinggevenden op gebieden zoals gezondheidszorg, human resources, informatietechnologie, en de gemeenschap diensten. Banen zijn ook beschikbaar in het hoger onderwijs als programmacoördinatoren of in loopbaanbegeleiding. Er zijn ook mogelijkheden om topbestuurders, zoals een CEO, in de business-industrie geworden.

Een master's degree in organisatiemanagement is een hogere kans onderwijs dat wordt steeds zo populair bij werkgevers dat een toenemend aantal instellingen zijn de uitvoering van opleidingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

4 Resultaten in Organisatiemanagement Filter

Master in Accounting en organisaties

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
MA
okt 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
20 jul 2020
Engels
Campus

De hoofdmissie van het programma is het stimuleren van de passie van studenten voor onderzoek en het aanbieden van intensieve training bedoeld om hun carrière in de academisch ...

Lees meer

Master of Arts in niet-gouvernementeel organisatiebeheer

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MA
jan 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

Ontwikkel de vaardigheden die je nodig hebt om een niet-gouvernementele organisatie te leiden en sociale verbetering overal ter wereld te bewerkstelligen met je Johns Hopkins ...

Lees meer

MA in organiserend leiderschap - organisatiebeheer

Lewis University Online
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Personaliseer uw online MA in Organizational Leadership-graad met een concentratie in Organisatiebeheer. Deze op mensen gerichte concentratie biedt u de managementtools, leide ...

Lees meer

Master Of Arts In Organizational Management (MAOM)

Ashford University Online
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Online

Ontwikkelen van vakbekwaamheid in een wereld van snelle en global change met een Master of Arts in Organizational Management (MAOM). Je diploma maakt voor de ontwikkeling van ...

Lees meer