Master of Arts Opleiding in Wiener Neustadt in Oostenrijk

Top MA Opleidingen in Wiener Neustadt in Oostenrijk 2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Deze stad heeft een rijke geschiedenis onderwijs. Australië's grootste en de eerste business school-Fachhoschule, evenals engineeringcentrum-Hogeschool Wiener Neustadit, is hier gevestigd.

Graduate Studies in Wiener Neustadt in Oostenrijk

Lees meer

Ma In Business Consultancy Internationale

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Oostenrijk Wiener Neustadt

Business Consultancy International (BCi) is een hoge kwaliteit en uitdagende zakelijke opleiding op masterniveau volledig in het Engels. [+]

Beste MA Programma's in Wiener Neustadt in Oostenrijk. Business Consultancy International (BCi) is een hoge kwaliteit en uitdagende zakelijke opleiding op masterniveau volledig in het Engels. Het programma biedt een aanzienlijk voordeel bij het begin van je carrière, met name in de business management en consultancy beroepen. Als BCi afgestudeerde zul je in staat om de eisen van het bedrijfsleven te voldoen door middel van perfecte communicatieve vaardigheden in het Engels, intercultureel begrip en ervaring, wereldwijde business know-how en kennis van universele normen. De vier-semester full-time masteropleiding biedt een bijzonder stimulerende omgeving waarin studenten uit verschillende landen en culturele achtergronden samen te werken met een internationale faculteit. In het vierde semester wordt u aangemoedigd om in het buitenland te studeren aan een van onze partner universiteiten over de hele wereld. In de BCi masteropleiding kunt u ervoor kiezen om zich te specialiseren zowel in financieel management en investment analyse (Treasury en Investment) of in marketing en data-analyse (Marketing Analytics). Sterke punten van BCi Praktisch leren Gedurende het programma, zult u diepgaande blootstelling aan een scala van management en consultancy vaardigheden in aanvulling op specialisatie op het gebied van treasury en investment management of marketing analytics te verwerven. Het is de bedoeling dat deze cursussen zal voortbouwen op eerdere kennis en door nauwe samenwerking met bedrijven, banken, en andere belangrijke organisaties, zal de traditionele theorie en methodologie combineren met praktische hulpmiddelen en vaardigheden door middel van case studies, projecten en seminars. De kleine klassen een intense en interactieve leeromgeving waarbij je... [-]