Master of Arts Programma in Villach in Oostenrijk

Top Graduate Studies in Villach in Oostenrijk 2018

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Villach, een wettelijke stad, ligt aan de Drava (Drau) Rivier in de buurt van de samenvloeiing met de Gail zijrivier en is de zevende grootste stad van Oostenrijk en de tweede grootste in de deelstaat Karinthië.

Masters of Arts (M.A.) in Villach in Oostenrijk

Lees meer

Ma - Internationaal Bedrijfsmanagement

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Oostenrijk Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt +3 more

International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zaken te verwerven en [+]

MA - International Business Management

Waarom International Business Management studeren aan Karinthië University of Applied Sciences (Cuas) - School of Management in Villach, Oostenrijk?

• International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zakelijke en sociaal-economische kennis en vaardigheden te verwerven om zich te specialiseren in internationaal management.

• International Business Management is zeer praktijkgericht. Probleemgestuurd onderwijs, real-life case studies, online simulaties, consulting projecten voor internationale bedrijven, team uitdagingen of excursies bieden de kans om te leren over het internationale bedrijfsleven op een interactieve manier.... [-]