Master of Arts Programma in Spittal an der Drau in Oostenrijk

Beste MA's in Spittal an der Drau in Oostenrijk 2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Oostenrijk zal bloot studenten aan een verscheidenheid van dit land 's "uitstekend " cultuur. Oostenrijk is een uitstekende studie in het buitenland keuze voor studenten met een interesse in de Duitse taal.

Spittal an der Drau is een stad in het westelijke deel van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië

MA Programma's in Spittal an der Drau in Oostenrijk

Lees meer

Ma - Internationaal Bedrijfsmanagement

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Oostenrijk Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt +3 more

International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zaken te verwerven en [+]

MA - International Business Management

Waarom International Business Management studeren aan Karinthië University of Applied Sciences (Cuas) - School of Management in Villach, Oostenrijk?

• International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zakelijke en sociaal-economische kennis en vaardigheden te verwerven om zich te specialiseren in internationaal management.

• International Business Management is zeer praktijkgericht. Probleemgestuurd onderwijs, real-life case studies, online simulaties, consulting projecten voor internationale bedrijven, team uitdagingen of excursies bieden de kans om te leren over het internationale bedrijfsleven op een interactieve manier.... [-]