M.A. in Klagenfurt in Oostenrijk

Top Master of Art Programma's in Klagenfurt in Oostenrijk 2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Als u denkt aan het bevorderen van uw opleiding in een instelling, waar academische excellentie wordt nageleefd dan Oostenrijk biedt de beste bestemming. Deze instellingen zijn onderzoek gebaseerd waardoor studenten om ideeën over hoe lossen het echte leven problemen te krijgen.

Klagenfurt heeft van hosting enkele van de toonaangevende onderwijsinstellingen in Oostenrijk. Deze zesde grootste stad is de thuisbasis van Technisch Instituut van Vakbonden Training en een andere instelling voor de kamer van koophandel.

MA Opleidingen in Klagenfurt in Oostenrijk

Lees meer

Ma - Internationaal Bedrijfsmanagement

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Oostenrijk Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt +3 more

International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zaken te verwerven en [+]

MA - International Business Management

Waarom International Business Management studeren aan Karinthië University of Applied Sciences (Cuas) - School of Management in Villach, Oostenrijk?

• International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zakelijke en sociaal-economische kennis en vaardigheden te verwerven om zich te specialiseren in internationaal management.

• International Business Management is zeer praktijkgericht. Probleemgestuurd onderwijs, real-life case studies, online simulaties, consulting projecten voor internationale bedrijven, team uitdagingen of excursies bieden de kans om te leren over het internationale bedrijfsleven op een interactieve manier.... [-]