Master of Arts Programma in Feldkirchen in Kärnten in Oostenrijk

Beste Master of Art Opleidingen in Feldkirchen in Kärnten in Oostenrijk 2018

Master

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

De Republiek Oostenrijk heeft een enorme politieke, educatieve en artistieke cultuur. De geografie van Oostenrijk maakt het ook mogelijk voor alle soorten seizoensgebonden ervaringen.

Feldkirchen in Kärnten (Sloveens: Trg) is een stad in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië en de hoofdstad van het district van de zelfde naam. Feldkirchen kreeg stadsrechten in 1930.

Masters of Arts in Feldkirchen in Kärnten in Oostenrijk

Lees meer

Ma - Internationaal Bedrijfsmanagement

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Oostenrijk Villach Spittal an der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt +3 more

International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zaken te verwerven en [+]

MA - International Business Management

Waarom International Business Management studeren aan Karinthië University of Applied Sciences (Cuas) - School of Management in Villach, Oostenrijk?

• International Business Management is een hoogwaardige tweejarige masteropleiding die volledig wordt onderwezen in het Engels. Het doel is om studenten in staat stellen om de nodige zakelijke en sociaal-economische kennis en vaardigheden te verwerven om zich te specialiseren in internationaal management.

• International Business Management is zeer praktijkgericht. Probleemgestuurd onderwijs, real-life case studies, online simulaties, consulting projecten voor internationale bedrijven, team uitdagingen of excursies bieden de kans om te leren over het internationale bedrijfsleven op een interactieve manier.... [-]