MASTERSTUDIES

2 Master of Art Programma's in Ontwikkelingsmanagement 2020

Degenen die een Master of Arts (MA) volgen zoeken over het algemeen een carrière op het gebied van sociale wetenschappen of humaniora. De toepassingen van deze graad variëren van overheid tot onderwijs en daarbuiten, en bieden een ruime keuze aan carrièremogelijkheden.

Wat is een MA in Development Management? In een wereld die voortdurend verandert, vormt het bedrijfsdomein geen uitzondering. Studenten in ontwikkelingsbeheerprogramma's leren snelle denkers te worden, behendig genoeg om alert te blijven in een steeds veranderend landschap van klanten, consumenten en werknemers. Achtergronden in de economie, het bedrijfsleven of zelfs bepaalde gebieden van de psychologie leiden studenten om dit diploma na te streven. Studies kunnen zich richten op analyse, sociaal bewustzijn en politiek om hen de beste tools te geven om de toekomst te overwinnen.

Met een grote focus op het navigeren door veranderingen in de werkomgeving, zullen afgestudeerden met deze graad, ongeacht waar ze terechtkomen, goed voorbereid zijn op elke werkomgeving. Een focus op sociale theorie bereidt hen ook voor om zich onder te dompelen in de rijkdom van hun omgeving. Daarnaast richt een MA in Development Management zich sterk op het verrijken van het academische profiel van een student, wat kan leiden tot verdere kansen in het onderwijs.

De kosten voor het behalen van een MA in Development Management variëren afhankelijk van school, locatie en andere factoren. Potentiële studenten moeten grondig onderzoek doen om ervoor te zorgen dat ze zich inschrijven voor het programma dat het beste aansluit op hun behoeften.

Studenten die masterdiploma's behalen in ontwikkelingsbeheer kunnen rechtstreeks uit het eerdere onderwijs komen, of ze werken mogelijk al voor een organisatie met een gevestigde interesse in hun diploma. Hoe dan ook, deze studenten openen zichzelf voor meer diepgaande en intrigerende carrièremogelijkheden. Naast de voor de hand liggende keuze van zakelijk leider, die hen in gewenste leiderschapsposities plaatst, kunnen ze ernaar streven om specialisten of consultants te worden met waardevolle specifieke kennis om bij te dragen aan meerdere organisaties. Andere mogelijke kansen zijn onderzoekers, adviseurs, lobbyisten of zelfs beleidsmakers voor een instelling, carrières die de toekomst echt beïnvloeden.

Programma's over de hele wereld bieden studenten de kans om een ​​MA in Development Management te behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Ontwikkelingsmanagement Filter

MA in organiserend leiderschap - opleiding en ontwikkeling

Lewis University Online
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Personaliseer uw online MA in Organizational Leadership-graad met een concentratie in Training en Ontwikkeling. Deze concentratie richt zich op de meest effectieve praktijken ...

Lees meer

Master of Arts "Bedrijfsbeheer en ontwikkeling"

hwtk University of Applied Sciences
MA
apr 2020
<
Voltijd
<
4 semesters
Duits
English
Campus
Online

Geeft u de voorkeur aan de afkorting in de managementverdieping voor een lange voorbereiding na uw bacheloropleiding? Meld je dan nu aan voor onze Master of Arts in Business M ...

Lees meer