MASTERSTUDIES

Deeltijd MA's in Ontwerpstudies in Zuid-Afrika 2020

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Design is een gespecialiseerde discipline met een breed scala aan toepassingen. Het construeren van een object of proces is essentieel om aan de behoeften van de klant te voldoen. Uniek denken, onderzoek, analyse en probleemoplossend vermogen worden gecombineerd om producten te bouwen in bedrijfsomgevingen, onderwijs, overheid en non-profitomgevingen.  

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Deeltijd MA Programma in Ontwerpstudies in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Zuid-Afrika Filter

MA in ontwerp

University of Johannesburg
MA
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van het programma is om onderzoekers op te leiden en op te leiden die op een geavanceerd niveau kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kennis. De masteropleiding wo ...

Lees meer