MASTERSTUDIES

Deeltijd MA's in Ontwerpstudies op Malta 2020

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Het ontwerpveld is ongelooflijk breed van opzet en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Professionals die in deze discipline werken, gebruiken creatieve en probleemoplossende vaardigheden om te beantwoorden aan de behoeften van consumenten, bedrijven en instellingen in zowel de publieke als de private sector.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

Deeltijd MA Opleiding in Ontwerpstudies op Malta

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Malta Filter

Master of Arts in Digital Arts

University of Malta
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 semesters
Engels
Campus

Digitalisering heeft de manier waarop we beelden creëren en gebruiken enorm veranderd en heeft een variëteit aan technische, filosofische, organisatorische, praktijkgerelateer ...

Lees meer