MA Opleiding in Ontwerpstudies in de Verenigde Kingston upon Thames Verenigd Koninkrijk

Beste MA's in Ontwerpstudies in de Verenigde Kingston upon Thames Verenigd Koninkrijk

Ontwerpstudies

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Over het algemeen omvat ontwerpen verschillende vaardigheden om unieke producten en oplossingen te bouwen voor zowel publieke als private organisaties. Ontwerpexperts brengen creativiteit, innovatief denken, analytisch talent en probleemoplossende vaardigheden bij elkaar om objecten, concepten of processen in veel verschillende omstandigheden te plannen en te bouwen.  

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Kingston upon Thames is gelegen in het zuidwesten van Londen. Kingston University en Kingston College bevinden zich daar, samen met de 12e eeuwse kerk, Kingston Bridge, Out of Order sculptuur van David Mach en andere bezienswaardigheden.

Beste M.A. in Ontwerpstudies in de Verenigde Kingston upon Thames in UK

Lees meer

Ma Ontwerp: Product En Ruimte En De Creatieve Economie

Kingston University London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van product en ruimtelijk ontwerp combineert met de vaste business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond komen. Het is geschikt voor zowel degenen die momenteel werkzaam zijn in het veld, en die willen een carrière in de product of ruimtelijk ontwerp te ontwikkelen. [+]

Kies Kingston's Design: Product en Space & the Creative Economy MA

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de creativiteit van product en ruimtelijk ontwerp combineert met de vaste business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond komen. Het is geschikt voor zowel degenen die momenteel werkzaam zijn in het veld, en die willen een carrière in de product of ruimtelijk ontwerp te ontwikkelen.

Wat ga je studeren?

U zult uw vaardigheden aan te scherpen als ontwerper aan de Faculteit Kunst en Vormgeving en Bouwkunst, en je leert hoe om samen te werken en leiden van een bedrijf aan de Kingston Business School. Aan het eind van de cursus bent u in staat om te ontwikkelen, de markt en de toonhoogte ideeën.... [-]


Ma Communication Design En De Creatieve Economie

Kingston University London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn voor baanbrekend communicatie ontwerp met de solide business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond combineert. Dit MA is geschikt voor afgestudeerden en voor de industrie professionals. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. [+]

Kies Kingston's Communication Design & the Creative Economy MA

Dit MA is een intensieve, gezamenlijke masteropleiding, die de vaardigheden en ambachtelijke die nodig zijn voor baanbrekend communicatie ontwerp met de solide business know-how om uw ideeën en innovaties van de grond combineert. Dit MA is geschikt voor afgestudeerden en voor de industrie professionals. Het is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch.

U zult uw vaardigheden aan te scherpen als ontwerper aan de Faculteit Kunst en Vormgeving en Bouwkunst. U leert hoe om samen te werken en leiden van een bedrijf aan de Kingston Business School. Aan het eind van de cursus bent u in staat om te ontwikkelen, de markt en de toonhoogte ideeën.... [-]