MASTERSTUDIES

Deeltijd MA Opleidingen in Ontwerpstudies in de Verenigde Cheltenham Verenigd Koninkrijk 2020

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Design is een gespecialiseerde discipline met een breed scala aan toepassingen. Het construeren van een object of proces is essentieel om aan de behoeften van de klant te voldoen. Uniek denken, onderzoek, analyse en probleemoplossend vermogen worden gecombineerd om producten te bouwen in bedrijfsomgevingen, onderwijs, overheid en non-profitomgevingen.  

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Cheltenham is waar de universiteit van Gloucestershire (of in ieder geval drie van de vier campussen) zich bevindt. Het is de enige Britse universiteit om een ​​deel van de BCA-programma aanbieden semesters in het buitenland zijn.

Deeltijd MA Opleiding in Ontwerpstudies in de Verenigde Cheltenham in UK

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Cheltenham Filter

MA / MDes in grafisch ontwerp

University of Gloucestershire
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MA en MDes cursussen bieden een stimulerende en creatieve omgeving waarin studenten worden aangemoedigd om conceptuele en theoretische kwesties te verkennen. Voor de MA is ...

Lees meer