MASTERSTUDIES

Deeltijd MA's in Ontwerpstudies in China 2021

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Over het algemeen omvat ontwerpen verschillende vaardigheden om unieke producten en oplossingen te bouwen voor zowel publieke als private organisaties. Ontwerpexperts brengen creativiteit, innovatief denken, analytisch talent en probleemoplossende vaardigheden bij elkaar om objecten, concepten of processen in veel verschillende omstandigheden te plannen en te bouwen.  

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

Deeltijd Master of Arts Programma in Ontwerpstudies in China

2 Resultaten in Ontwerpstudies, China Filter

MA in Design

Hunan University
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Campus

Wij streven ernaar om studenten te cultiveren die stevige theoretische basis en excellent onderzoek vermogen, en op basis van de Chinese cultuur stichting en internationaal pe ...

Lees meer

MFA in Design

Hunan University
MA
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Campus

Wij streven ernaar om studenten die een systematische kennis van de kunst van het ontwerp, niveau artistieke creativiteit hoog en uitstekende kunst begrip en expressieve krach ...

Lees meer