MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters of Arts (M.A.) in Design in Zuid-Afrika 2020

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Ontwerpstudies vormen een essentiële achtergrond voor kledingontwerpers, landscapers, stedelijke planners en productonderzoekers. Coursework helpt studenten om hun leer professioneel toe te passen op nieuwe ontwerpgebieden, zoals draagbare technologie.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Deeltijd MA Programma in Design in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Design, Zuid-Afrika Filter

MA in ontwerp

University of Johannesburg
MA
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het doel van het programma is om onderzoekers op te leiden en op te leiden die op een geavanceerd niveau kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van kennis. De masteropleiding wo ...

Lees meer