MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters of Arts (M.A.) in Design 2020 in Azië

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Studenten op het gebied van ontwerpstudies leren doorgaans kritische denkvaardigheden te benutten naast hun creativiteit om goed ontworpen objecten te ontwerpen en te produceren. Zij onderzoeken ook hoe vooruitgang in technologie, samenwerkingsvermogen en marketing impact design voor interieurs, kleding, accessoires en openbare ruimten.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

M.A. Deeltijd in Design in Azië

2 Resultaten in Design, Azië Filter

MA Grafisch ontwerp

Middlesex University Dubai
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het MA Graphic Design-programma verkent het steeds veranderende landschap van grafisch ontwerp om kritisch begrip, individuele ontwerp-denkprocessen, praktische ervaring en in ...

Lees meer

MA in Design

Hunan University
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Campus

Wij streven ernaar om studenten te cultiveren die stevige theoretische basis en excellent onderzoek vermogen, en op basis van de Chinese cultuur stichting en internationaal pe ...

Lees meer