$close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Onderzoeksmethodieken 2023

Een Master of Arts (MA) is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die hun bachelors en postdoctorale cursussen hebben afgerond die relevant zijn voor bepaalde studierichtingen. Mensen die een masterdiploma behalen, vinden vaak betere carrièrekansen op het door hen gekozen vakgebied. Een persoon met dit type graad kan ook besluiten om door te gaan naar een doctoraatsprogramma.… Meer informatie

Een Master of Arts (MA) is een postdoctorale graad die wordt toegekend aan studenten die hun bachelors en postdoctorale cursussen hebben afgerond die relevant zijn voor bepaalde studierichtingen. Mensen die een masterdiploma behalen, vinden vaak betere carrièrekansen op het door hen gekozen vakgebied. Een persoon met dit type graad kan ook besluiten om door te gaan naar een doctoraatsprogramma.

Wat is een MA in onderzoeksmethoden? Studenten die besluiten om deze graad na te streven richten zich meestal op cursussen die hen leren over onderzoeksmethoden in de sociale wetenschappen, hoe bewijsmateriaal te bouwen met kwalitatieve en kwantitatieve methoden, lineaire modellen, onderwijsstatistieken en evaluatieonderzoek. De meeste hogescholen en universiteiten vragen ook dat studenten een aantal uren aan keuzevakken nemen. Cursussen duren ongeveer een jaar en vijf jaar om te voltooien, afhankelijk van het aantal studenten dat tegelijkertijd wordt afgelegd.

Een persoon die een graad in onderzoeksmethoden behaalt, leert vaardigheden die niet alleen worden overgedragen tussen loopbanen, maar ook nuttig zijn in het dagelijks leven. Probleemoplossing en data-analyse laten afgestudeerden toe om op verschillende gebieden te werken. Communicatie en organisatorische vaardigheden zijn ook nuttig, zowel binnen als buiten het werk.

De kosten voor het behalen van een master in onderzoeksmethoden variëren. Het hangt in grote mate af van het land waarin studenten naar school gaan en van welke universiteit of universiteit zij kiezen om in te schrijven. Langere programma's kosten meestal ook meer.

Degenen die dit postdoctorale programma voltooien, kunnen een baan krijgen met titels zoals data-analist, directeur van analytics of onderzoeksanalist. Private, publieke en non-profit bedrijven en organisaties hebben allemaal behoefte aan mensen met graden van onderzoeksmethoden. Afgestudeerden kunnen gaan werken voor de overheid, kleine bedrijven, grote bedrijven of ziekenhuizen. Colleges hebben vaak ook onderzoekers nodig, en sommigen hebben professoren nodig om de volgende generatie studenten over onderzoeksmethoden te leren. Onderzoek banen zijn beschikbaar in bijna elke branche, waardoor er een breed scala aan keuzes.

Cursussen voor het behalen van een Master of Arts in onderzoeksmethoden zijn mogelijk beschikbaar in uw omgeving. Talloze hogescholen bieden ook online cursussen aan voor hun studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Wisconsin-Madison
Madison, Verenigde Staten

De Research MA richt zich op het ontwikkelen van tools in massacommunicatieonderzoek en leidt doorgaans tot inschrijving voor een doctoraatsprogramma. Cursussen moeten achterg ... +

De Research MA richt zich op het ontwikkelen van tools in massacommunicatieonderzoek en leidt doorgaans tot inschrijving voor een doctoraatsprogramma. Cursussen moeten achtergrondinformatie en training bieden in een geschikte mix van communicatietheorie en analytische hulpmiddelen; een goed begrip van theorie en methoden moet duidelijk zijn in de MA-scriptie van de student. De student verdedigt het proefschrift voor een driepersoonscommissie via een mondeling examen aan het einde van het programma. -
MA
Engels