$close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Onderwijzen in de Verenigde Las Cruces Verenigde Staten

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven. Studenten die een lesprogramma te nemen maakt kennis met verschillende instructie methoden en instrumenten voor verschillende leeftijden en / of onderwerpen. Programma's kunnen bestaan ​​uit het ontwerpen van leerplannen en klassikale beheersplannen, motiveren kinderen,… Meer informatie

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Studenten die een lesprogramma te nemen maakt kennis met verschillende instructie methoden en instrumenten voor verschillende leeftijden en / of onderwerpen. Programma's kunnen bestaan ​​uit het ontwerpen van leerplannen en klassikale beheersplannen, motiveren kinderen, technologie-integratie, en administratie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Las Cruces, is de tweede grootste stad in de staat New Mexico met ongeveer 97.600 inwoners wonen hier. Het is omgeven door een prachtig landschap grotendeels bestaande uit bergen en vlaktes. De stad wordt bediend door een grote openbare universiteit die programma's biedt tot doctoraat niveau, met een community college binnen haar grenzen ook.

Beste Master of Arts Opleiding in Onderwijzen in de Verenigde Las Cruces in de Verenigde Staten

Lees Minder
Lees meer over studeren in de Verenigde Staten
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
New Mexico State University College of Education
Las Cruces, Verenigde Staten

De Master of Arts in Education voor erkende PK-12-docenten is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar aanvullende diepgaande kennis.

De Master of Arts in Education voor erkende PK-12-docenten is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar aanvullende diepgaande kennis. -
MA
Engels