MA Opleidingen in Onderwijzen in Bangladesh

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk. Lesgeven is een academische omgeving waarin studenten leren technieken en methoden over de beste manier om kennis te delen. Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren op een bepaald… Meer informatie

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Lesgeven is een academische omgeving waarin studenten leren technieken en methoden over de beste manier om kennis te delen. Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren op een bepaalde studie of discipline leren leeftijd, of richten zich op de algemene instructie methoden.

Bangladesh heeft een regulerende instantie genaamd universiteit subsidies commissie van Bangladesh waarvan 34 openbare universiteiten en 60 prive-universiteiten begeleidt. Het 's belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat het onderwijs instellingen bieden kwaliteit van het onderwijs. Ook zorgen zij ervoor dat de cultuur van de student bij alle hoger onderwijs instellingen wordt gerespecteerd.

Master of Arts in Onderwijzen in Bangladesh

Lees Minder

BRAC University
Dhaka, Bangladesh

TSL 501 Foundation taal-: syntaxis en semantiek; Fonetiek, fonologie en de morfologie (3 studiepunten)

TSL 501 Foundation taal-: syntaxis en semantiek; Fonetiek, fonologie en de morfologie (3 studiepunten) -
MA
Voltijd
3 semesters
Engels
Campus