MA in Onderwijskunde in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk

Beste Graduate Studies in Onderwijskunde in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk

Onderwijskunde

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Onderwijs wordt gedefinieerd als het proces van het verwerven van kennis, in welke vorm, of dat nu overtuigingen, gewoonten, vaardigheden of waarden. Er zijn vele manieren voor individuen om na te streven en het onderwijs te ontvangen. Sommige methoden kunnen het onderwijs, storytelling, open discussies, opleiding en onderzoek te betrekken.

 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Portsmouth was tijdens de geschiedenis, een van de beroemdste havens van Engeland. Er zijn verschillende lokale hogescholen en de universiteit van Portsmouth, met opmerkelijke prestaties in wiskunde wet, en biologische wetenschappen.

Top Master of Arts in Onderwijskunde in de Verenigde Portsmouth in UK

Lees meer

Ma Toegepaste Taalkunde En Tesol

University of Portsmouth
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Portsmouth +1 more

Professionele ontwikkeling in TESOL [+]

MA Toegepaste Taalwetenschap en TESOL (2015 entry)

De cursus is ideaal voor het beoefenen van ELT / EFL / TESOL leraren die hun professionele ontwikkeling en de verbetering van hun carrièremogelijkheden. Evenals een grondige evaluatie van de ontwikkelingen in het veld, deze flexibele cursus geeft studenten de mogelijkheid om hun expertise op het gebied van persoonlijk belang te ontwikkelen.

Ook verkrijgbaar: MA Toegepaste Taalwetenschap en TESOL (afstandsonderwijs)

Op deze cursus kunt u:

Breid uw kennis en begrip van leren en onderwijzen als je je kwalificaties te verbeteren Denk na over uw onderwijspraktijk vanuit theoretisch en op onderzoek gebaseerde perspectieven Verbeter uw carrière ... [-]