Master of Arts (MA) in Onderwijskunde in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk

Beste Masters of Arts (M.A.) in Onderwijskunde in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk

Onderwijskunde

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Degenen die het onderwijs na te streven als een carrière zal cursussen die zijn ontworpen om toekomstige docenten te trainen ondergaan. Gelukkig is er een breed scala aan cursussen ontwikkeld voor studenten die willen elke onderwijs geloofsbrieven aan te vullen. Deze cursussen worden aangeboden op diverse instellingen over de hele wereld.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Portsmouth was tijdens de geschiedenis, een van de beroemdste havens van Engeland. Er zijn verschillende lokale hogescholen en de universiteit van Portsmouth, met opmerkelijke prestaties in wiskunde wet, en biologische wetenschappen.

Top Master of Arts (MA) in Onderwijskunde in de Verenigde Portsmouth in UK

Lees meer

Ma Toegepaste Taalkunde En Tesol

University of Portsmouth
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Portsmouth +1 more

Professionele ontwikkeling in TESOL [+]

MA's in Onderwijskunde in de Verenigde Portsmouth Verenigd Koninkrijk. MA Toegepaste Taalwetenschap en TESOL (2015 entry) De cursus is ideaal voor het beoefenen van ELT / EFL / TESOL leraren die hun professionele ontwikkeling en de verbetering van hun carrièremogelijkheden. Evenals een grondige evaluatie van de ontwikkelingen in het veld, deze flexibele cursus geeft studenten de mogelijkheid om hun expertise op het gebied van persoonlijk belang te ontwikkelen. Ook verkrijgbaar: MA Toegepaste Taalwetenschap en TESOL (afstandsonderwijs) Op deze cursus kunt u: Breid uw kennis en begrip van leren en onderwijzen als je je kwalificaties te verbeteren Denk na over uw onderwijspraktijk vanuit theoretisch en op onderzoek gebaseerde perspectieven Verbeter uw carrière Welke kansen zou kunnen leiden tot? Afloop van de cursus zal verder carrière mogelijkheden, waaronder diversificatie in onderwijsmanagement of lerarenopleiding, onder andere paden te ondersteunen. Veel van onze afgestudeerden zijn over gegaan om banen te krijgen in de universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, of hebben gemaakt op een grotere verantwoordelijkheid in hun bestaande instellingen. Anderen hebben ook geprofiteerd van de veilige houvast voor doctoraal-level studie die door het programma. Toelatingseisen Een goede graad of gelijkwaardig, plus de initiële lerarenopleiding en een minimum van drie maanden full-time, relevante, onderwijservaring. Eisen Engels taal Engels taalvaardigheid op minimaal IELTS band 6,5 zonder component score lager dan 6.5. [-]