Master of Arts Programma in Auckland in Nieuw-Zeeland

Top Graduate Studies in Auckland in Nieuw-Zeeland 2018

Master

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Nieuw-Zeeland is een land van adembenemende en diverse natuurlijke schoonheid. Kiwi zijn niet alleen een van de nationale symbolen - de andere zijn de zilveren varenblad en Koru - maar ook de naam Nieuw-Zeelanders doorgaans zichzelf noemen. Buitenlandse studenten moeten het volledige collegegeld en de eigen kosten van levensonderhoud te betalen tijdens zijn studie aan een Nieuw-Zeelandse instelling.

Het grootstedelijk gebied van Nieuw Zeeland, Auckland heeft zijn reputatie gebouwd op de solide basis van de beste educatieve standaarden. Auckland is de thuisbasis van vele gerenommeerde onderwijsinstellingen. Universiteit van Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology en Massey University zijn de meest prominente namen.

Master of Art Programma's in Auckland in Nieuw-Zeeland

Lees meer

Ma In Arts Management

Whitecliffe College of Arts & Design
Campus Voltijd 2 jaar February 2018 Nieuw-Zeeland Auckland

Whitecliffe Arts Management afgestudeerden zijn volledig uitgerust om een ​​breed spectrum van kunst bedrijven te beheren. Evenals een diepgaand begrip van de hedendaagse beste zakelijke praktijken, onze afgestudeerden begrijpen die speciale behoeften van kunstenaars en hun kunstvormen. [+]

Beste Master of Art Opleidingen in Auckland in Nieuw-Zeeland. MA in Arts Management Whitecliffe Arts Management afgestudeerden zijn volledig uitgerust om een ​​breed spectrum van kunst bedrijven te beheren. Evenals een diepgaand begrip van de hedendaagse beste zakelijke praktijken, onze afgestudeerden begrijpen die speciale behoeften van kunstenaars en hun kunstvormen. Kunstenaar, ondernemer, intellectueel, manager, opvoeder, maatschappelijk werker, politicus; een kunst-manager moet vele hoeden dragen en dit vereist meerdere vaardigheden. De enorme groei van de kunsten bedrijven en organisaties met betaalde managementteams in Nieuw-Zeeland in de afgelopen 20 jaar heeft een steeds grotere behoefte aan gekwalificeerde arts managers ontwikkeld. Traditioneel arts managers hebben de neiging te vallen in twee categorieën; die met een zakelijke achtergrond en degenen die zijn of zijn geweest kunstenaars en willen hun zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. De Whitecliffe Post Graduate Diploma (PGDip) en Master of Arts in Arts Management (MAAM) graden zorgen voor een broodnodige brug tussen kunst en commercie. De één of twee jaar programma's te ontwikkelen theoretische kennis en professionele vaardigheden vanuit het perspectief van de kunsten en is gericht op mensen met belangen in gebieden zoals theater, film, beeldende kunst, dans, muziek, ontwerp, galeries, community arts en gemeente of overheid kunstorganisaties en kunst management. Master of Arts in Arts Management Jaar Twee (NQF) niveau 9 Studenten aanvaard voor de MAAM in het tweede jaar ondernemen een onderzoek voorbereidingscursus geleerd over de eerste twee seminar weekenden van het jaar. Met de succesvolle afronding van deze cursus zullen de studenten toegepaste kennis van onderzoeksopzet, gegevensverzameling en... [-]