Filter
Masters of Arts
Verenigde Staten New York New York City Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master of Art Opleidingen in Natuurwetenschappen in de Verenigde New York City Verenigde Staten

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

De natuurwetenschappen omgaan met het begrip van natuurlijke fenomenen door middel van observaties en voorspellingen. De wetenschappelijke methode en de wetten van de natuur kunnen worden gedekt. Natuurwetenschap takken omvatten gebieden zoals natuurkunde en biologie, en er zijn nog veel meer.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Long Island, New York is niet alleen het meest bevolkte eiland van het land, het is ook het grootste eiland ook. Met een enorme bevolking van meer dan 7.000.000 inwoners, het eiland heeft twee grote luchthavens op zijn grondgebied. Het is de thuisbasis van tal van openbare en particuliere instellingen voor hoger onderwijs aan de grote bevolking tegemoet te komen.

Beste Master of Arts Programma in Natuurwetenschappen in de Verenigde New York City in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Natuurwetenschappen, New York City

Graden
Plaats
Verenigde Staten
New York
New York City
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Kean University

De Master of Arts in de Wiskunde Onderwijs: Begeleiding Wiskunde programma biedt een volledig goedgekeurde programma voor docenten wiskunde die willen toezichthouders van ... [+]

De Master of Arts in de Wiskunde Onderwijs: Begeleiding Wiskunde programma biedt een volledig goedgekeurde programma voor docenten wiskunde die willen toezichthouders van de wiskunde komt op de middelbare school setting. Het programma biedt een evenwicht van de moderne wiskundige didactiek en inhoud.

Voor meer informatie over de Master of Arts in de wiskunde onderwijs leren: Toezicht van de Wiskunde-programma, bezoek http://grad.kean.edu/masters-programs/supervision-mathematics-education.

[-]
Verenigde Staten New York City Union
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Kean University

De Master of Arts in Instructie en Curriculum: Earth Science programma is ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve onderwijs van Earth Sc ... [+]

De Master of Arts in Instructie en Curriculum: Earth Science programma is ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve onderwijs van Earth Science bieden.

Voor meer informatie over de Master of Arts in Instructie en Curriculum leren: Earth Science-programma, bezoek http://grad.kean.edu/masters-programs/earth-sciences.

[-]
Verenigde Staten New York City Union
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Yeshiva University

... [+]

Bouw modellen om zakelijk succes te behalen

.

[-]
Verenigde Staten New York City
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands