MA in Natuurwetenschappen in de Verenigde South West England Verenigd Koninkrijk

Beste Masters of Arts (M.A.) in Natuurwetenschappen in de Verenigde South West England Verenigd Koninkrijk

Natuurwetenschappen

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Natuurwetenschappen studies leren hoe de wetenschappelijke methode kan worden toegepast op de studie van de natuur en het universum. Er kunnen vele mogelijkheden voor specialisatie in een bepaalde tak zoals aardwetenschappen, natuurkunde of scheikunde.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Beste Master of Arts Opleiding in Natuurwetenschappen in de Verenigde South West England in UK

Lees meer

Ma Ecologisch Design Thinking

Schumacher College
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Totnes

Wees actief en transformatieve binnen organisaties, gemeenschappen, economie en onderwijs als we de uitdaging van de overgang naar een koolstofarme, hoog welzijn en veerkrachtige plaatsen en systemen. Nooit is er een belangrijkere tijd voor een nieuwe benadering van design. - Start september 2017. [+]

MA's in Natuurwetenschappen in de Verenigde South West England Verenigd Koninkrijk. Bent u ontzet, gestoord en totaal ontgoocheld over wat er gebeurt met de enige echte planetaire thuis we hebben? Zo zijn wij. Maar bent u ook enthousiast over de kansen en mogelijkheden opent dit voor ons om een ​​betere, helderder en mooiere wereld te creëren? Zo zijn wij. Kom dan in deze innovatieve nieuwe postdoctorale opleiding van Schumacher College in samenwerking met de School of Architecture, Design and Environment in Plymouth University, School of Design aan de Carnegie Mellon University, de Dartington Hall Trust en de omliggende gemeenschappen. Ecologische Ontwerp Het denken Nog nooit is er een belangrijkere tijd voor een nieuwe aanpak voor het aangrijpen met de uitdagende situaties die we ondervinden van lokaal tot mondiaal niveau. In een snel veranderende dynamische situatie, oplossingen zelden blijven optimaal voor zeer lange en continue actieve participatie is een noodzakelijk ingrediënt voor succes. Groeiende veerkracht bij individuen en gemeenschappen is de manier om te gaan, ondanks de voortdurende veranderingen om ons heen. Ons programma in ecologisch ontwerp Thinking omarmt en verkent deze complexe wereld van de interacties met levendige engagement en een optimistische benadering. Het biedt krachtige, praktische en ecologie centraal vaardigheden en kennis toe te passen op een breed scala aan praktijken van ontwerp, het onderwijs en het bedrijfsleven om de meer specifieke rol van leiderschap, management en consultancy. De Ecologische Ontwerp Het denken programma is transdisciplinair, inzichtelijke en universeel in de toepassing ervan; pragmatische en geïntegreerd in de werking... [-]