MASTERSTUDIES

4 Graduate Studies in Muziekwetenschappen 2020

Een MA is een pad van onderzoek open voor afgestudeerde studenten. Deze graad helpt om studenten voor gespecialiseerde loopbaan binnen het gebied van hun keuze voor te bereiden door het verstrekken van waardevolle kennis en ervaring.

Wat is een MA in Musicologie? Deze graad kunnen veel variëren van school tot school, maar de focus ligt altijd op de academische studie van de muziek. Er zijn veel verschillende benaderingen van de studie van de muziek, wat betekent dat studenten van deze programma's kan worden blootgesteld aan een aantal verschillende methoden van het verloop van hun studie. Als een gebied binnen de geesteswetenschappen, deze programma's bevatten vaak cursussen die zich richt op de kruising tussen geschiedenis, antropologie, wiskunde en muziek.

Een belangrijk voordeel aan het bestuderen van muziek van een academisch oogpunt is dat het biedt de studenten een dieper begrip van en waardering voor de verschillende genres van muziek.Muziek is complexer dan veel mensen zich realiseren, en afgestudeerden van deze programma's kunnen vaak genieten van muziek op een geheel nieuw niveau dan ze ooit zou kunnen voor hun studies.

Iedere MA Muziekwetenschap programma zal verschillende kosten met zich meebrengen. Collegegeld in het bijzonder is zeer variabel, net als registratierechten. Neem contact met individuele scholen rechtstreeks voor meer informatie.

Als gevolg van het feit dat de musicologie is een zeer open veld, omvat de menselijke geschiedenis en psychologie, evenals de filosofie en de akoestiek van de muziek, kan deze mate te vertalen in een aantal fascinerende en boeiende carrière. Afgestudeerden die wensen om de academische studie van de muziek verder te kunnen professionele musicologen worden, zijn eigen onderzoek en het produceren van academisch schrijven in het veld. Studenten kunnen er ook voor kiezen zelf muzikanten te worden, of om muziek te leren.

Indien musicologie klinkt als de juiste weg van de studie voor u, de eerste stap in de richting van de inschrijving in een programma is om de ideale school om uw behoeften te voldoen. U kunt onze doorzoekbare lijst van programma's gebruiken om een ​​gevoel te krijgen voor de verschillende MA Muziekwetenschap programma. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

4 Resultaten in Muziekwetenschappen Filter

Geavanceerde meester hedendaagse muziek

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
MA
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Die keuze van de Advanced Master in de hedendaagse programma Muziek aan het Koninklijk Conservatorium / School of Arts Gent werken onder leiding van de Ictus en SPECTRA hedend ...

Lees meer

Master in de muziekwetenschap

Utrecht University
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Onze onderzoeksmaster in de muziekwetenschap traint u in geavanceerd onderzoek en geeft u academisch inzicht in de theoretische en artistieke principes die ten grondslag ligge ...

Lees meer

MA in muziek

University of Birmingham - College of Arts and Law
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

De Music MA is een flexibel programma dat is ontworpen om tegemoet te komen aan mensen met een breed scala aan interesses en specialismen. Het wordt opgevat als een 'volgende ...

Lees meer

Master in toegepaste muziekwetenschap

Utrecht University
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Het programma Applied Musicology richt zich op de muzikale infrastructuur en biedt de specifieke kennis en vaardigheden die een musicoloog nodig heeft om succesvol te opereren ...

Lees meer