MASTERSTUDIES

Master of Art Opleidingen in Muziekwetenschappen in de Verenigde Gent België

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Musicology verwijst naar de studie van de muziekcompositie en de creatie en uitvoering van muziek. Studenten in een musicologie programma te leren over de verschillende aspecten van de klassieke muziek, de natuurkunde die betrokken zijn bij het maken van het geluid, de culturele en historische context van de muziek, en de individuele muziek waarneming.

België biedt een marktgerichte hoger niveau onderwijs dat is gebaseerd op vaardigheden en innovatie. Het land 's instellingen voor hoger onderwijs bieden een interactieve tegelijkertijd research georiënteerde universitaire opleiding vóór de toetreding tot de arbeidsmarkt.

Gent is erg beroemd in vele dingen. Onderwijs-wise, zijn top hoger onderwijs instellingen, zoals de Universiteit van Gent hier gevestigd. De bruisende stad is verstrikt door verschillende campussen en centra geweest.

Beste M.A. in Muziekwetenschappen in de Verenigde Gent in België

1 Resultaten in Muziekwetenschappen, Gent Filter

Geavanceerde meester hedendaagse muziek

KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
MA
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Die keuze van de Advanced Master in de hedendaagse programma Muziek aan het Koninklijk Conservatorium / School of Arts Gent werken onder leiding van de Ictus en SPECTRA hedend ...

Lees meer