MASTERSTUDIES

3 MA Opleidingen in Muziekindustrie 2020

Een MA is een geavanceerde graad die diepgaande, geconcentreerde instructie in een geselecteerd gebied biedt. Studenten kunnen de graad gebruiken om carrière te maken, zich te concentreren op een bepaald aspect van hun vakgebied of zich voorbereiden om door te gaan met hun studies op doctoraal niveau.

Wat is een MA in Music Business? Studies richten zich op de zakelijke aspecten van muziek in plaats van prestaties. Studenten zullen een grondig begrip krijgen van de muziekindustrie en leren hoe ze een succesvolle muziekbusiness kunnen creëren. Instructie in marketingstrategieën stelt studenten in staat om technologie en andere hulpmiddelen te gebruiken om faninteresse te genereren. Leiderschaps- en ethiekcursussen verkennen de behoefte aan ethische keuzes op gebieden zoals de behandeling van kunstenaars en intellectuele eigendomsrechten. Zakelijke financiën biedt vaardigheden voor financiële analyse en financieringsactiviteiten. Het curriculum kan statistieken, management accounting, informatietechnologie, menselijk gedrag en zakelijk leiderschap van muziek omvatten.

Het nastreven van de graad biedt voordelen voor zowel persoonlijk als professioneel leven. Een goed begrip van promotieactiviteiten helpt studenten zelfvertrouwen op te bouwen en de dagelijkse interacties te verbeteren. Cursussen in leiderschap en ethiek vergroten de besluitvormingsmogelijkheden op alle niveaus.

De kosten van het programma variëren afhankelijk van de locatie van de school, de tijd die nodig is voor de voltooiing en de curriculumvereisten. Door onderzoek naar globale opties kunnen studenten de beste keuze bepalen die bij hun behoeften past.

Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed voor specialisten op alle gebieden van de muziekindustrie. De industrie gedijt op getrainde professionals in operaties en prestaties. Banen zijn beschikbaar in het uitgeven van muziek, marketing en distributie van opnames, beheer van online streamingdiensten, contracten en licenties, auteursrechten en muziektechnologie. Afgestudeerden kunnen ook hun vaardigheden op het gebied van communicatie, marketing en public relations toepassen om artiesten en muziekgroepen te promoten. Professionals zijn ook nodig om concertreizen en opnamesessies te plannen en te beheren.

Een master in muziekbusiness biedt de mogelijkheid om een ​​leidende rol te spelen in een snelle en zeer concurrerende industrie. Begin vandaag met uw geavanceerde training. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Muziekindustrie Filter

MA in muziekzaken

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit master of arts-programma combineert de ongeëvenaarde artistieke middelen van New York City, het muziekkapitaal van de wereld, met vakoverschrijdende cursussen, waaronder c ...

Lees meer

MA in Music Business Management

University of Westminster
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

Deze cursus staat hoog aangeschreven in zowel het muziekvakonderwijs als de industrie in het algemeen. Het zal je voorbereiden om een van de volgende generaties leiders en ond ...

Lees meer

MA in Music Industry Management en Artist Development

UWL University of West London
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

Commercieel succes en een duurzame carrière binnen de muziekindustrie zijn in toenemende mate afhankelijk van het vermogen van de kunstenaar om eigen kleine platenlabels op te ...

Lees meer